Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την θλίψη του για τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος

3 Ιουλίου 2017 11:50
Την θλίψη του για τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια Κυριακού όσο και σε εκείνη του ΑΝΤ1 για τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού.

Μητσοτάκης: Σημάδεψε την επιχειρηματική ζωή του τόπου

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Μίνωα Κυριακού. Υπήρξε ένας άνθρωπος με όραμα, αρχές και ιδανικά», δήλωσε χθες βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Σημάδεψε με την πορεία του την επιχειρηματική ζωή του τόπου για πολλές δεκαετίες. Μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της ναυτιλίας, προχώρησε στην ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού "ANT1", συνεισφέροντας σημαντικά στην αντικειμενική ενημέρωση, τον πλουραλισμό και την πολυφωνία. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Πλάνα από την άφιξη των φιναλίστ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες, αποθέωση για... Μισθοφόρο! (videos)

Γεννηματά: Δραστήριος και καινοτόμος επιχειρηματίας στη Ναυτιλία και στα Μέσα Ενημέρωσης

«Θέλω να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού», ανέφερε σε δήλωσή της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και συνέχισε αναφέροντας για τον επιχειρηματία:

«Υπήρξε ένας δραστήριος και καινοτόμος επιχειρηματίας στη Ναυτιλία και στα Μέσα Ενημέρωσης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς θεμελιωτές της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη συμβολή στην ενημέρωση και στην πολυφωνία.

Μα πάνω από όλα ήταν ένας ζεστός άνθρωπος, ένας στοργικός πατέρας, ένας καλός φίλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος η Μαρί από τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού! Θα παρευρεθεί ή όχι στην κηδεία του;

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1».

Λεβέντης: Σημαντική προσωπικότητα στον επιχειρηματικό τομέα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο εκλιπών υπήρξε σημαντική προσωπικότητα στον επιχειρηματικό τομέα και είχε πολυσχιδή δραστηριότητα. Αφήνει ένα σπουδαίο έργο και μια βαριά παρακαταθήκη στα παιδιά του, ως συνεχιστές αυτής της επιτυχημένης πορείας».

Σαμαράς: Υπήρξε πρωτοπόρος με ό,τι ασχολήθηκε

«Δημιουργικός, δυναμικός, εξαιρετικός επιχειρηματίας και οικογενειάρχης, ο Μίνως Κυριακού έφυγε ξαφνικά από κοντά μας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού και πρόσθεσε: «Υπήρξε πρωτοπόρος με ό,τι ασχολήθηκε, από τη ναυτιλία έως και τα ΜΜΕ, αφήνοντας σε όλα την προσωπική του σφραγίδα.

Η ίδρυση, δημιουργία και λειτουργία του ΑΝΤ1 από τον Μίνωα Κυριακού υπήρξε σταθμός για την ενημέρωση και ψυχαγωγία στη χώρα μας.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση λόγω της ειλικρινούς και πολυετούς φιλίας μας εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Ποτάμι: Άνθρωπος με αγάπη για τη χώρα, ανοιχτό πνεύμα και διάθεση προσφοράς

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι αναφέρει: «Ο Μίνως Κυριακού πρωταγωνίστησε στην επιχειρηματική ζωή του τόπου και διέγραψε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ναυτιλίας και των ΜΜΕ. Άνθρωπος με αγάπη για τη χώρα, ανοιχτό πνεύμα και διάθεση προσφοράς άφησε σημαντικό έργο σε πολλούς τομείς. Με την ίδρυση του ΑΝΤ1 συνέβαλε σημαντικά στην πλουραλιστική ενημέρωση στη χώρα. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share