Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο κύριος Κωνσταντίνος κατάφερε να πάρει πτυχίο σε ηλικία 97 ετών!

29 Ιουνίου 2017 15:56
Ο κύριος Κωνσταντίνος κατάφερε να πάρει πτυχίο σε ηλικία 97 ετών!

Ο 97χρονος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης από την Κοκκινοτριμιθιά της Λευκωσίας κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να πάρει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Ο κύριος Κωνσταντίνος κατάφερε να πάρει πτυχία σε ηλικία 97 ετών! Ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε στα 93 του να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, έργο που κατάφερε να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία, αφού παρέλαβε, καταχειροκροτούμενος, το πτυχίο του στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - τραγωδία: Θανατηφόρο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο! Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες την Κυριακή!

Ο ίδιος, περήφανος και ευτυχισμένος για τον στόχο που κατάφερε να επιτύχει, ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα με το μεγαλύτερο χαμόγελο του.

Ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, κάνοντας τρόπο ζωής το απόφθεγμα του Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα «Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος», τόνισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Γι' αυτό υπάρχει ηλεκτρισμένο κλίμα μεταξύ Αγγελόπουλου – Μισθοφόρου – Μάριου! Τι κρύβεται από πίσω;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share