Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω!» - Συντετριμμένος ο πρώτος σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη!

28 Ιουνίου 2017 14:54
«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω!» - Συντετριμμένος ο πρώτος σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη!

Τη θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Νανάς Καραγιάννη. Η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης, από συγγενή της, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνα.

Ακόμη και στα τελευταία δύσκολα χρόνια που πάλευε με τη νευρική ανορεξία, η Νανά δεν έχασε ποτέ της το χιούμορ και το χαμόγελό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας; Θα έχουμε αποχώρηση - ανατροπή;

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα «, μίλησε ο πρώτος σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη, Γιάννης Στάσης. Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τι συνέβη! Μάλιστα είπε:

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχαμε καλές σχέσεις με τη Νανά. Μπορεί να έχουμε χωρίσει 10 χρόνια, αλλά είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Μιλούσαμε. Την αγαπούσα πάρα πολύ και εκείνη επίσης. Είχα να τη δω χρόνια. Την έζησα από την αρχή την κατάσταση της Νανάς και προσπάθησα με νύχια και με δόντια να μη φτάσει εκεί που έφτασε και φυσικά να μη χωρίσω. Δεν έγινε τίποτα από αυτά. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο θλιμμένος είμαι. Κλαίω. Από χθες κλαίω. Έφυγε άδικα. Είχε πολύ μεγάλο ταλέντο. Εξαιρετική ψυχή και καρδιά», είπε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στάσης.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share