Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο άντρας που είχε παντρευτεί η Νανά Καραγιάννη- Για ποιο λόγο οδηγήθηκαν στο διαζύγιο;

27 Ιουνίου 2017 19:15
Αυτός είναι ο άντρας που είχε παντρευτεί η Νανά Καραγιάννη- Για ποιο λόγο οδηγήθηκαν στο διαζύγιο;

Η Νανά Καραγιάννη είχε παντρευτεί το 2009 τον αγαπημένο της Γιάννη Κωτσόπουλου. Τότε δήλωνε για εκείνον σητν εφημερίδα Espresso, «Παντρεύομαι τον άνθρωπο που όχι μόνο ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, αλλά και που ήταν δίπλα μου την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ο Γιάννης με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημά μου με τη νευρική ανορεξία».

Μάλιστα τότε της είχε παίξει και ένα περίεργο παιχνίδι η ζωή καθώς είχε ακριβώς ίδιο όνομα με την πεθερά της, για του λόγου το αληθές δείτε και την αγγελία του γάμου της . «Ο Ιωάννης Κωτσόπουλος του Κωνσταντίνου και της Κωνσταντίνας το γένος Καραγιάννη (η πεθερά!) και η Καραγιάννη Κωνσταντίνα (σ.σ.: η Νανά) του Παράσχου και της Αρετής το γένος Καββαδία παντρεύονται στο δημαρχείο Αμαρουσίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Βρέθηκε νεκρή η Νανά Καραγιάννη!

«Επιλέξαμε αρχικά να παντρευτούμε στο δημαρχείο, γιατί αυτή την περίοδο λόγω επαγγελματικού φόρτου δεν έχουμε χρόνο για να οργανώσουμε το γάμο μας όπως τον ονειρευόμαστε» δήλωνε και πρόσθεσε: «Δρομολογούμε να διαβούμε της εκκλησιάς την πόρτα το επόμενο καλοκαίρι. Ακόμα όμως δεν έχουμε ορίσει την ημερομηνία ούτε κι έχουμε αποφασίσει για την τοποθεσία όπου θα τελεστεί το μυστήριο». Μετά τον πολιτικό γάμο της Νανάς και του Γιάννη θα ακολουθήσει δεξίωση για τους συγγενείς και τους πολύ καλούς φίλους τους.

Κουμπάρα στον γάμο της τότε ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη.

Για ποιο λόγο όμως οδηγήθηκαν στο διαζύγιο;

Ο γάμος της έφτασε στο τέλος του έπειτα από δική της επιλογή, αφού η ίδια ένιωσε την ανάγκη να κάνει αλλαγές στη ζωή της. Όπως είχε πει στον Πέτρο Κωστόπουλο ο δεύτερος σύζυγός της ήταν τολμηρός αλλά όταν βλέπεις την βιτρίνα πρέπει να μπαίνεις και στο μαγαζί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share