Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Αυτή η συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» στο παλάτι! «Κανείς από την οικογένεια δεν δεν επιθυμεί να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα»!

22 Ιουνίου 2017 17:55
Αυτή η συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» στο παλάτι! «Κανείς από την οικογένεια δεν δεν επιθυμεί να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα»!

Ο Πρίγκιπας Χάρι δήλωσε σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πως κανένας από την οικογένειά του δεν θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα.

«Υπάρχει κάποιος από τη Βασιλική οικογένεια που θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα; Δεν το νομίζω. Αλλά ας αφήσουμε αυτό να φανεί τη σωστή στιγμή…» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Newsweek”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τις αλλαγές που έρχονται στο παιχνίδι! (video)

Ο Χάρι ποτέ στο παρελθόν δεν έκρυψε, άλλωστε, την απροθυμία του να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα και τώρα, πλέον, ισχυρίζεται ότι το ίδιο ισχύει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου, του αδερφού του, Γουίλιαμ.

Ο 32χρονος μίλησε και για το παρελθόν και συγκεκριμένα, τη χρονιά που έφυγε η Νταϊάνα. Αναφερόμενος στην απόφαση της οικογένειας να τον βάλει να περπατά πίσω από το φέρετρο της μητέρας του, είπε ότι αυτό ήταν λάθος κατά τη γνώμη του και πολύ σκληρό για ένα 12χρονο αγόρι. «Σε κανένα παιδί δε θα ζητούνταν να κάνει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Με αυτές τις τσάντες και αυτά τα αξεσουάρ θα «απογειώσεις» τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Ο πρίγκιπας Χάρι τοποθετήθηκε επίσης και για τον ρόλο του ως μέλος βασιλικής οικογένειας και τα «πρέπει» που πολλές φορές ένιωσε να τον καταπιέζουν: «Έχω αισθανθεί πολλές φορές ότι ζω σε μια γυάλα, όμως πλέον, μπορώ και το διαχειρίζομαι καλύτερα»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share