Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Survivor αποκλειστικό: Ο μεγάλος νικητής του σημερινού ατομικού αγωνίσματος και το ξεχωριστό έπαθλο που θα απολαύσει!

20 Ιουνίου 2017 10:42
Survivor αποκλειστικό: Ο μεγάλος νικητής του σημερινού ατομικού αγωνίσματος και το ξεχωριστό έπαθλο που θα απολαύσει!

Τρομερό ενδιαφέρον αποδείχθηκε το πρώτο ατομικό αγώνισμα, εκεί που όπως σας είχε αποκαλύψει από το πρωί της Δευτέρας το Athensmagazine.gr μεγάλος νικητής ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος! (Δείτε εδώ)

Γι' αυτό και σήμερα είμαστε πάλι εδώ για να σας δώσουμε πληροφορίες και για το σημερινό αγώνισμα, το δεύτερο ατομικό στην σειρά! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Ο Ντάνος λοιπόν κατάφερε να κερδίσει το πρώτο ατομικό αγώνισμα και είχε την ευκαιρία να απολαύσει την βόλτα στο θαλάσσιο πάρκο και το πλούσιο γεύμα…Μάλιστα μαζί του πήρε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Σάρα Εσκενάζυ αφού του δόθηκε αυτή η δυνατότητα! Εκείνη μόλις το άκουσε τρελάθηκε από την χαρά της και τον αγκάλιασε! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα "καρφιά" από την ομάδα των Μαχητών! Η απόφαση του Αγγελόπουλου να πάρει μαζί του την Σάρα και όχι κάποιον άλλον από την ομάδα τους δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη!

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος υποστήριξε ότι το έκανε από τακτική, γιατί ενδεχομένως να θέλει να κερδίσει την ψήφο των γυναικών στον τελικό! «Εγώ θα έπαιρνα τον φίλο μου! Μου έκανε εντύπωση! Αλλά το σκέφτηκε έξυπνα… Για να κερδίσει ψήφο στον τελικό! Ενδεχομένως…Εδώ έλεγε ότι είναι φιλαράκι με τον Σπαλ και τον άφησε πίσω! Ποιος ξέρει γιατί το έκανε;», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ οι υπόλοιποι γελούσαν με τον Σπαλιάρα ο οποίος έκοβε καρύδες και είχε μείνει πίσω…δηλαδή δεν τον πήρε ο Αγγελόπουλςο μαζί του!

Δείτε το…»κράξιμο» στο βίντεο που ακολουθεί:

Κατά την διάρκεια του επάθλου…ένα σκηνικό-αστείο στο αεροπλάνο ίσως χάλασε αρκετά την Σάρα, όμως η ίδια είναι πολύ γλυκό κορίτσι και ποτέ δεν δίνει συνέχεια σε τέτοιες μικρές κινήσεις που μπορεί να γίνονται και για πλάκα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν, μέσα στο αεροπλάνο πήρε την μπαντάνα των «Μαχητών» την μπλε, που φορούσε η Σάρα, της την έβγαλε και την πέταξε και της είπε πως θα φορέσει την κόκκινη. Η ίδια γέλασε αλλά όταν μίλησε στην κάμερα είπε: «Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Ντάνος, αλλά έπρεπε να του το πω… Δεν του το είπα!», πάντα με το γνωστό χαμόγελο.

Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την άλλη είπε: «Αφού δέχθηκε την πρόσκληση μου να έρθει. Ή θα φορέσει την κόκκινη ή τίποτα…Νομίζω είναι δίκαιο!»! Φυσικά όλα αυτά έγιναν για χιούμορ. Εκεί είναι συνηθισμένα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ

Και πάμε τώρα στα σημερινά! Ποιος κερδίζει το ξεχωριστό έπαθλο! Το Athensmagazine.gr είναι και πάλι εδώ για να σας δώσει καυτό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Το αγώνισμα... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share