Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παρίσι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βανάκι της Αστυνομίας! Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη!

19 Ιουνίου 2017 18:10
Παρίσι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βανάκι της Αστυνομίας! Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη!

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος - Αποκλεισμένη η περιοχή στα Ηλύσια Πεδία - Έκλεισε για λόγους ασφαλείας ο σταθμός Champs-Elysées-Clémenceau του μετρό

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Παρισιού, μετά από αναφορές για έκρηξη αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου! Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Ηλύσια Πεδία έχουν εκκενωθεί και αποκλειστεί σε μεγάλη ακτίνα, ενώ στο σημείο σπεύδουν ικανές δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Στην αναφορά της η αστυνομία κάνει λόγο για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε βαν και τυλίχτηκε στις φλόγες. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή για ατύχημα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μετά την πρόσκρουση ακολούθησε και έκρηξη.

Η γαλλική αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης - έχει αποκλειστεί η περιοχή των Ηλυσίων πεδίων.

Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει και ο σταθμός Champs-Elysées-Clémenceau του Μετρό, ο οποίος αποβιβάζει στο συγκεκριμένο σημείο τους πολίτες.




Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν σε απόσταση 15-20 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, αμέσως μετά ακούστηκαν πολύ δυνατοί κρότοι σαν πυροβολισμοί, ενώ διακρινόταν ένας άνδρας πεσμένος στην άσφαλτο, ο οποίος ήταν ακίνητος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος μεγάλος καύσωνας του καλοκαιριού: Πλησιάζει 40αρια ο καιρός το Σαββατοκύριακο!

Μετά τη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος οδηγήθηκε είναι πιθανό να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο εκπρόσωπος των γαλλικών αρχών δήλωσε ότι η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο και πως δεν τραυματίστηκε, ούτε κινδύνευσε κάποιος πολίτης.

Η αστυνομία, πάντως, κάνει λόγο για εσκεμμένη ενέργεια, ωστόσο η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει αν και εφόσον καταστεί δυνατό να ανακριθεί ο οδηγός. Η αίσθηση που έχει διαμορφωθεί πάντως στους Γάλλους αστυνομικούς, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, είναι ότι το αυτοκίνητο προσέκρουσε σκοπίμως στο βαν της αστυνομίας.

Πηγή: protοhema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share