Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό: Οι δύο φύλακες άγγελοι που έδωσαν "ανάσα" στην Ασπασία!

19 Ιουνίου 2017 16:35
Συγκλονιστικό: Οι δύο φύλακες άγγελοι που έδωσαν

Δύο «καλοί Σαμαρείτες» έκαναν ένα απρόσμενο δώρο στην 20χρονη Ασπασία Μπόγρη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του ίδιου του πατέρα της στο κέντρο του Αργους τον Αύγουστο του 2013.

Οι δύο «φύλακες άγγελοι» της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, παρέδωσαν στη μητέρα της έναν φάκελο με 5.000 ευρώ από το υστέρημά τους για την αγορά ενός ειδικού μηχανήματος το οποίο θα της δώσει πολύτιμες «ανάσες»!

Η μητέρα της Ασπασίας Σπυριδούλα Φατούρου περιγράφει στην «Espresso» πώς ένιωσε όταν οι δύο ευεργέτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την επισκέφθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα, όπου η κόρη της δίνει σκληρή μάχη εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια για να αρχίσει να επικοινωνεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Εξαιρούνται από την ασυλία οι τραυματίες παίκτες; Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι και τι θα συμβεί στην συνέχεια;

«Μου είπαν ότι είδαν τις προσπάθειες για να συγκεντρωθεί το ποσό για την αγορά του μηχανήματος που διευκολύνει την αναπνευστική λειτουργία. Υστερα μου έδωσαν έναν φάκελο με 5.000 ευρώ! Ο ένας μού είπε: “Γνωρίζω την ιστορία της Ασπασίας και τι σημαίνει να μην μπορείς να αναπνεύσεις”, ενώ ο άλλος ανέφερε: “Εχω να βάψω το σπίτι μου εδώ και 20 χρόνια. Δεν πειράζει να μείνει έτσι για ακόμα ένα”! Ενιωσα πολύ συγκινημένη και συνάμα “μικρή” μπροστά στη μεγαλοσύνη αυτών των ανθρώπων. Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για τη χειρονομία τους» δήλωσε η κυρία Φατούρου.

Το μηχάνημα, το οποίο θα έρθει από το εξωτερικό, θα διευκολύνει την κόρη της να αναπνέει.

«Θα ρίχνει και θα τραβάει οξυγόνο, βοηθώντας την Ασπασία να διαχειριστεί καλύτερα τις εκκρίσεις της και να ξεμπλοκάρει η αναπνοή της» εξηγεί η Σπυριδούλα Φατούρου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής, οργάνωσε το περασμένο Σάββατο σεμινάριο για τους φόβους στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, με ομιλητή τον αντισυμβατικό «ιερέα με τη Χάρλεϊ» Γεώργιο Δεληκώστα και προσέλκυσε πλήθος κόσμου, που κατέθεσε τον οβολό του για την αγορά του μηχανήματος. Στο τέλος της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν περίπου 1.000 ευρώ. Με τα 5.000 ευρώ που έδωσαν οι ανώνυμοι «φύλακες άγγελοι» της Ασπασίας, η αγορά του μηχανήματος είναι πλέον εφικτή.

Η κοπέλα, η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο, δείχνει ότι έχει καλύτερη επικοινωνία και αντίληψη. Αν οι γιατροί το επιτρέψουν, στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί στην πρώτη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για Βαρέως Πάσχοντες του Animus στη Θεσσαλία, όπου οι συνθήκες προσομοιάζουν περισσότερο σε περιβάλλον σπιτιού.

πηγη: newsone

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share