Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είναι άρρωστος παίρνει χάπια» – Η Χριστίνα Ψάλτη εναντίον του αδερφού του ηθοποιού! Οι αποκαλύψεις για τα περιστατικά που δεν γνώριζε κανείς!

17 Ιουνίου 2017 18:36
«Είναι άρρωστος παίρνει χάπια» – Η Χριστίνα Ψάλτη εναντίον του αδερφού του ηθοποιού! Οι αποκαλύψεις για τα περιστατικά που δεν γνώριζε κανείς!

Χαμός έχει γίνει μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, μεταξύ της οικογένειας του και της χήρας του ηθοποιού Χριστίνα Ψάλτη.
Όπως αποκάλυψε το μίσος προς το μέρος της κρατάει εδώ και χρόνια, και ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός . Οι σχέσεις με τον πατέρα της είχαν χαλάσει λόγω των οικονομικών και λόγω αυτού την βρίζανε και δεν την αποδεχόντουσαν, αλλά όπως τόνισε θα συνέβαινε σε όποια γυναίκα και αν ήταν δίπλα στο πλευρό του ηθοποιού.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο αδερφός του ηθοποιού είναι άρρωστος με κατάθλιψη και παίρνει χάπια, ενώ όσα δήλωσε πως είναι ψέμματα και πως δεν είχε χωρίσει ποτέ με τον ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μόνο εδώ! - Δείτε πρώτοι το αγώνισμα της Κυριακής και την ομάδα που κερδίζει! (Video)

Ενώ τόνισε πως όταν ήταν ο ηθοποιός στην ενταντική, την είχε πάρει τηλέφωνο για να μείνει ένα βράδυ δίπλα στον ηθοποίο και εκείνη της είπε να πάρει κάποια αποκλειστική.

Από την αρχή την βλέπαν σαν μια απλή γκόμενα και της έκανε πόλεμο, ενώ τόνισε πως η κόρη του ηθοποιού Μάρια Ψάλτη, δεν είναι κακιά, απλά μεγάλωσε με μια κακιά γυναίκα και αυτό κατά τα λεγομένα της ήταν κάτι που της έλεγε και ο ηθοποιός.

Υποστήριξε κιόλας πως ο ηθοποιός δεν θα έμενα ποτέ με μια γυναίκα που δεν του συμπεριφέρεται καλά, και πως εξαιτίας της κόρης του είχε πάθει εγκεφαλικό και δεν είχαν πολλές επαφές ερχόταν μόνο να παίρνει τα λεφτά και να φεύγει. Και αν μάλιστα καμία φορά του έλεγε πως κακομαθαίνει την κόρη του με τόσα λεφτά, εκείνος απάνταγε πως την «αγοράζει» γιατί η πρώην γυναίκα του, του την στερεί.

Μάλιστα προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις αφού τόνισε πως ούτε η κόρη του δεν πήγαινε στο νοσοκομείο, είχε πάει μια δυο φορές για ένα μισάωρο, ενώ ο αδερφός του καθόταν στην καφετέρια.

Ενώ είπε πως όταν τον αποκαλούσε Σταθάκη, την μάλωναν και της έλεγαν να μην τον χαιδεύει γιατί ένας άρρωστος δεν μπορεί να αρρωστήσει και εμάς τους υπόλοιπους.

Προχώρησε μάλιστα και σε μια αποκάλυψη σοκ πως είναι υπερχρεωμένη με δάνειο, γιατί ο ηθοποιός έπαιρνε συχνά δάνεια όταν δεν είχε λεφτά για την κόρη του. Όσον αφορά την διαθήκη του θα απαρνηθεί την όποια περουσία.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

πηγη: youweekly

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share