Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χάρη σε όλους μας: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να σωθεί στις ΗΠΑ ο μικρός Βαγγέλης! (Photos)

16 Ιουνίου 2017 17:43
Χάρη σε όλους μας: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να σωθεί στις ΗΠΑ ο μικρός Βαγγέλης! (Photos)

Πριν από μερικές ημέρες ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης είχε αφηγηθεί ολόκληρη την ιστορία του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη και τη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια, απευθύνοντας έκκληση σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί ο μικρός Βαγγέλης στο νοσοκομείο Μemorial των ΗΠΑ για θεραπεία. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί γίνεται μια πειραματική θεραπεία που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να σώσει την ζωή του παιδιού αλλά κοστίζει 500.000 δολάρια. Ο Βαγγέλης πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα.

Ο αγώνας του μικρού Βαγγέλη συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, ενώ στην εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων συμμετείχαν πολλοί επώνυμοι και αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας έδωσαν ολόκληρο το μισθό από τη συμμετοχή τους στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για τον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Πριν από μερικές ώρες, οι γονείς του μικρού Βαγγέλη έσπευσαν να ενημερώσουν μέσω της σελίδας «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη-Fight For Evangelos Life» πως συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία του παιδιού τους, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή τους για βοήθεια. 12.6.2017 «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη»: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης απευθύνει έκκληση για τον 5χρονο καρκινοπαθή

«Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του Χρανιώτη μετά την αποχώρηση του! Τι αποκάλυψε για την φιλία του με τον Αγγελόπουλου και για ποιο λόγο συγκινήθηκε; (video)

Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του. Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα. Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε. Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους. Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή».

Πηγή: lifo

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share