Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε στενό οικογενειακό κύκλο αποχαιρέτισαν την Καίτη Πανίκα (VIdeo)

14 Ιουνίου 2017 01:23
Σε στενό οικογενειακό κύκλο αποχαιρέτισαν την Καίτη Πανίκα (VIdeo)

Το μεσημέρι της Τρίτης και σε στενό οικογενειακό κύκλο, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την ηθοποιό Καίτη Παπανίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φλέγεται το Λονδίνο: Πυρκαγιά σε 27όροφο κτίριο με 200 ενοίκους! Φόβοι και για νεκρούς και πολλούς εγκλωβισμένους!

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε μοναστήρι της Βαρυμπόμπης. Η αγαπημένη ηθοποιός κατέληξε χθες, σε ηλικία 75 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη οικογένεια και φίλους.

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό. «Ήταν ένα κορίτσι που δεν μπορεί να βρεθεί κανένας άνθρωπος να πει κακή κουβέντα. Ήταν μία θαυμάσια ηθοποιός, αλλά πάνω απ’ όλα ένα καταπληκτικό κορίτσι. Εκτός του ότι χάσαμε μια σπουδαία ηθοποιό, χάσαμε κι έναν καταπληκτικό άνθρωπο, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ανταγωνισμούς χωρίς τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στους συναδέλφους της που βρέθηκαν στο μοναστήρι για να της πουν το τελευταίο αντίο, ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας , η Άννα Κουρή και ο Πάνος Σκουρολιάκος.

«Χάθηκε ένα ταλέντο. Απώλεια μεγάλη, πολύ ευγενικό κορίτσι, πολύ ευγενικό πλάσμα, πολύ καλή ηθοποιός. Τη χαιρετώ με πολλή αγάπη και της λέω καλό της ταξίδι», λέει συντετριμμένος ο Κώστας Βούτσας, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνεργαστεί σε πολλές ταινίες, αλλά και θεατρικά έργα.
πηγη: enikos

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share