Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται στην δική του ερωτικού τριγώνου! Ο Στεφανάκης έλεγε διαρκώς «τι έκανα στο κοριτσάκι μου»

13 Ιουνίου 2017 15:30
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται στην δική του ερωτικού τριγώνου! Ο Στεφανάκης έλεγε διαρκώς «τι έκανα στο κοριτσάκι μου»

Ο άντρας που μετέφερε την Φαίη στο νοσοκομείο αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν κατά τη μεταφορά της άτυχης κοπέλας στα Επείγοντα - Το τηλεφώνημα Στεφανάκη στην αδερφή της και τα ψέματα που του ζήτησαν να πει...

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το βράδυ της 6ης Απριλίου του 2013, όπου η 23χρονη, τότε, Φαίη Μπλάχα μεταφέρονταν από τον ερωτικό της σύντροφο Βαγγέλη Στεφανάκη και τους φίλους στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, εισέφερε σήμερα στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του «ερωτικού τριγώνου της Νέας Μάκρης», ο μάρτυρας Αθανάσιος Κάκαρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Αποχώρησε κι άλλος παίκτης από το παιχνίδι και είναι ήδη στο ξενοδοχείο! Πρόκειται για...

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μετέφερε με το αυτοκίνητό του την νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη και σήμερα βασικό κατηγορούμενο στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.


Σήμερα στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ο μάρτυρας ανέφερε πως η αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης, Μαριαλένα Μπλάχα που επίσης είναι κατηγορούμενη στη δίκη, του ζήτησε να πει ψέμματα στην κατάθεση του στις αρχές και να αναφέρει ότι βρήκε την άτυχη κοπέλα χτυπημένη στο δρόμο.

Παράλληλα, ο μάρτυρας τόνισε πως ο Στεφανάκης ήταν εμφανώς «ταραγμένος και αγχωμένος» και όταν πια είχαν φτάσει στο νοσοκομείο μονολογούσε συνεχώς, λέγοντας: «Πωπω, τι έκανα στο κοριτσάκι μου».

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, καθώς όπως προέκυψε από τη δικογραφία αλλά και από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ο 25χρονος τότε, Βαγγέλης Στεφανάκης, είχε δημιουργήσει ερωτική σχέση και με τις δυο αδελφές.

Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, η Μαριαλένα ζήλευε το δεσμό του με την αδελφή της και εκείνο το βράδυ τον είχε πάρει τηλέφωνο, ζητώντας του να συναντηθούν.

Ακολούθησε συνάντηση του Στεφανάκη με τη Φαίη και το ζευγάρι λογομάχησε, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να καταλήξει στο νοσοκομείο και 11 ημέρες μετά να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο Στεφανάκης ξυλοκόπησε τη νεαρή κοπέλα μέχρι θανάτου, κάτι που ωστόσο οι ίδιος αρνείται λέγοντας ότι την χτύπησε μεν την ώρα της λογομαχίας αλλά εκείνη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου!

«Είχε μελανιές στο πρόσωπο, στο δεξί της μάγουλο, ήταν αναίσθητη», είπε καταθέτοντας στη δίκη ο μάρτυρας και συνέχισε για να περιγράψει πως ο ίδιος βρέθηκε στην «καρδιά» του τραγικού γεγονότος, μεταφέροντας την Φαίη στο νοσοκομείο: «Ήρθε ο κοινός μας φίλος (με το Στεφανάκη) και με ρώτησε αν έχω βενζίνη στο αυτοκίνητο μου για να πάμε στο νοσοκομείο. Δεν ρώτησα τι έγινε. Μου είπε: «Θα σου πω στο δρόμο». Βγήκαμε από το σπίτι και ο Βαγγέλης άνοιξε το αμάξι του. Πήρε τη Φαίη αγκαλιά, την έβαλε στο δικό μου αυτοκίνητο και φύγαμε για το νοσοκομείο».

Πρόεδρος: Η Φαίη ήταν αναίσθητη;

Μάρτυρας: Ναι. Ο Βαγγέλης την έβαλε στη θέση του συνοδηγού, την ξάπλωσε στο κάθισμα, κάθισε από πίσω και την κρατούσε.

Πρόεδρος: Δεν ρωτήσατε τι έγινε;

Μάρτυρας: Το σκέφτηκα αλλά είχα την προσοχή μου στο δρόμο για να φτάσουμε στο νοσοκομείο, είχα έναν άνθρωπο χτυπημένο. Στο δρόμο βρήκαμε ένα ασθενοφόρο, το οποίο μας πήγε στο νοσοκομείο με τους φάρους αναμμένους.

Πρόεδρος: Στο δρόμο δεν έγινε κουβέντα;

Μάρτυρας: Κάτι έλεγαν τα παιδιά στο πίσω κάθισμα αλλά δεν άκουγα. Είχα σοκαριστεί.

Πρόεδρος: Που αφήσατε την κοπέλα;

Μάρτυρας: Παρκάραμε στα Επείγοντα, την πήγαμε με τον Βαγγέλη σε ένα καροτσάκι και εγώ έφυγα για να παρκάρω το αυτοκίνητό μου.

Πρόεδρος: Και μετά δεν συζητήσατε τίποτα; Τι έγινε; Είναι δυνατόν να μην είπατε τίποτα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Survivor: Απίστευτο ξέσπαμα για το ριάλιτι: "Αυτό είναι κατάντια"! (video)


Μάρτυρας: Ήταν όλοι σοκαρισμένοι.

Πρόεδρος: Δεν ρωτήσατε τι έγινε;

Μάρτυρας : Δεν συζητήσαμε πολλά. Ο Βαγγέλης έλεγε: «Πω , πω τι μ... έκανα, το κοριτσάκι μου.... Ήταν πολύ αγχωμένος».

Πρόεδρος: Καταλάβατε ότι είχε κάνει κάποιο κακό στη Φαίη;

Μάρτυρας: Ναι, εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Μετά, ο Βαγγέλης τηλεφώνησε στην αδελφή της Φαίης, την Μαριαλένα.

Πρόεδρος: Τι της είπε;

Μάρτυρας: Της έλεγε «σε χρειάζομαι , έλα εδώ». Μετά απομακρύνθηκε και δεν άκουγα.

Στη συνέχεια της κατάθεσής του, ο μάρτυρας ανέφερε πως η Μαριαλένα δεν ήξερε πώς να πάει στο νοσοκομείο και για το λόγο αυτό έκλεισαν ραντεβού στην Μεσογείων, όπου και την συνάντησαν μαζί με τον Στεφανάκη. «Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα μας ζήτησε να πούμε ότι βρήκα εγώ τη Φαίη στο δρόμο, τυχαία, κοντά στο σπίτι της. Ειδοποίησα τον φίλο μου και εκείνος τον Βαγγέλη και την πήγαμε στο νοσοκομείο».

Πρόεδρος: Αυτά τα άκουγε ο κατηγορούμενος και συμφωνούσε;

Μάρτυρας: Ναι. Τα ψέμματα προορίζονταν για τον πατέρα της. Εκεινη θα τα έλεγε ...

Πρόεδρος: Εσείς δεν ξέρατε ότι η Φαίη είχε χτυπηθεί από τον κατηγορούμενο;

Μάρτυρας: Το είχα υποψιαστεί αλλά δεν το ήξερα, δεν το είχαμε κουβεντιάσει.

Πρόεδρος: Η Μαριαλένα ήταν σε ήρεμη κατάσταση;

Μάρτυρας: Ήταν ήρεμη. Εγώ της είπα: «Πες ότι θέλεις στην οικογένειά σου». Την άλλη ημέρα μου τηλεφώνησε ο φίλος μου για να πάμε στην αστυνομία να δώσουμε κατάθεση ...

Πρόεδρος: Μήπως η Μαριαλένα σας είπε να πείτε: «Πες ότι σου είπα να πεις, μην με κάψεις».

Μάρτυρας: Ναι.

Τελικά, ο μάρτυρας καταθέτοντας στην αστυνομία έδωσε την δική του εκδοχή για το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα , συμπλήρωσε πως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο Στεφανάκης τον ρώτησε τι είπε στην αστυνομία. «Του είπα: ''την αλήθεια'' και εκείνος μου απάντησε : «Καλά έκανες, ευχαριστώ», προσέθεσε.

Ο ίδιος ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες έμαθε πως τραυματίστηκε η Φαίη , ότι δηλαδή την χτύπησε ο Στεφανάκης.

Πρόεδρος: Φαινόταν να υποφέρει ο κατηγορούμενος;

Μάρτυρας: Ήταν ταραγμένος και αγχωμένος. Ανησυχούσε, τον ενδιέφερε η κατάστασή της. Ήταν ένας άνθρωπος που γνώρισα εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να πω και πολλά.

Πρόεδρος: Μάθατε εκ των υστέρων αν είχαν προβλήματα μεταξύ τους;

Μάρτυρας: Στο νοσοκομείο είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις. Είχα ακούσει πως ο κατηγορούμενος είχε σχέση και με τις δυο.

Πρόεδρος: Τι άποψη έχετε διαμορφώσει; Τι έγινε εκείνο το βράδυ;

Μάρτυρας: Οτι ο κατηγορούμενος χτύπησε την Φαίη αλλά με ποιο τρόπο και με τι δεν μπορώ να το πω.

Πρόεδρος: Ξέρατε τι είχε καταθέσει η Μαριαλένα στην αστυνομία;

Μάρτυρας: Όχι, είδα τη Μαριαλένα στο νοσοκομείο. Πριν την είδα μαζί με το Βαγγέλη όταν πήγαμε να δώσουμε κατάθεση.

Πρόεδρος: Πως θα χαρακτηρίζατε το Βαγγέλη;

Μάρτυρας: Τον γνώρισα το βράδυ που είχε γίνει το συμβάν, δεν μπορώ να πω.

Πρόεδρος: Η Φαίη τι χαρακτήρα είχε;

Μάρτυρας: Ήταν ευδιάθετη και χαρούμενη.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Ιουλίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share