Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Προσοχή! Έκτακτη ανάκληση από το Jumbo! Αυτά τα προϊόντα πετά από τα ράφια του!

12 Ιουνίου 2017 19:48
Προσοχή! Έκτακτη ανάκληση από το Jumbo! Αυτά τα προϊόντα πετά από τα ράφια του!

Ποια προϊόντα ανακαλεί από τα ράφια η εταιρεία Jumbo;

Αμεση απόσυρση μπισκότων σοκολάτας που προκαλούν αλλεργία από τον ΕΦΕΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το παλάτι του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι που έγιναν τα θρυλικά πάρτι και πλέον βγαίνει στο «σφυρί»

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπισκότων σοκολάτας, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία συστατικού γάλακτος (καζεΐνη), χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος.

Η καζεΐνη είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε άτομα που έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και στα συστατικά του.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τα προϊόντα με εμπορική ονομασία «Disney chocolate chip cookies», προέλευσης Δανίας, σε μεταλλική συσκευασία των 150g έκαστο, με αριθμούς γραμμοκώδικα 5776879010963, 5776879013735 και με διάφορες ημερομηνίες λήξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ότι πιο ξεχωριστό έχετε δει: Το προσκλητήριο του γάμου της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Τα εν λόγω προϊόντα παρασκευάζονται από τη δανέζικη επιχείρηση «Jacobsens Bakery Ltd.» και διακινήθηκαν στην Ελλάδα από την εταιρεία «JUMBO A.E.E.» (Kύπρου 9 & Ύδρας, ΤΚ 183 46, Μοσχάτο Αττικής).

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα (κάτωθι φωτογραφίες) και είναι αλλεργικοί στο γάλα και στα συστατικά του, να μην τα καταναλώσουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share