Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το παλάτι του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι που έγιναν τα θρυλικά πάρτι και πλέον βγαίνει στο «σφυρί»

12 Ιουνίου 2017 19:38
Αυτό είναι το παλάτι του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι που έγιναν τα θρυλικά πάρτι και πλέον βγαίνει στο «σφυρί»

Ηταν 1981 όταν ο Αντώνης Λυμπέρης καθόταν σ’ ένα γραφειάκι στην πλατεία Βικτωρίας, όπου σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πως τριάντα χρόνια αργότερα θα διηύθυνε έναν εκδοτικό κολοσσό στο Κορωπί.

Ηταν η εποχή που η Ελλάδα ζούσε με τα δάνεια. Δάνεια που πολλαπλασίαζαν το εισόδημα του μέσου Ελληνα και η εκδοτική ελίτ της χώρας υιοθετούσε τον τρόπο ζωής μεγαλοεπιχειρηματιών του εξωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: «Έπαθα σοκ όταν με είδα στον καθρέφτη!» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Μπο για την νέα του εικόνα (video)

Η κρίση χτύπησε την πόρτα και σήμερα ο άλλοτε πανίσχυρος Αντώνης Λυμπέρης βλέπει την υπερπολυτελή βίλα του στο Κεφαλάρι να βγαίνει στο… σφυρί στις 18 Οκτωβρίου 2017. Το ποσό της οφειλής για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση είναι εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ (150.000,00 €), αν και τα βάρη του ακινήτου είναι μερικά εκατομμύρια. Η τιμή πρώτης προσφοράς κατά την ημέρα του πλειστηριασμού ορίστηκε η εμπορική του αξία, δηλαδή το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων τετρακοσίων ογδόντα εννέα χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (4.489.434,00 €)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ότι πιο ξεχωριστό έχετε δει: Το προσκλητήριο του γάμου της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Η βίλα στην οποία έχουν δοθεί θρυλικά πάρτι βρίσκεται στο Κεφαλάρι και όπως αναφέρει το έγγραφο του πλειστηριασμού είναι: «Μια διώροφη οικία μετά του οικοπέδου της, το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής και έχει επιφάνεια δύο χιλιάδες τριακόσια ενενήντα έξι (2.396) τ.μ. Το ισόγειο στεγάζει χολ, μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο, καθημερινό, κουζίνα, λουτρό, W.C. και χώρο ύπνου του βοηθητικού προσωπικού. Υπάρχει πέργκολα, η οποία έχει προσαρτηθεί στον κυρίως χώρο και έχει κυρία χρήση, ως χώρος γυμναστηρίου. Στον ακάλυπτο χώρο και παραπλεύρως της πισίνας υπάρχει κεραμοσκεπές κτίσμα, το οποίο χρησιμοποιείται ως καθιστικό – χώρος ξεκούρασης των λουομένων. Ο Α’ όροφος στεγάζει καθιστικό, 5 κοιτώνες, 5 λουτρά και ιματιοθήκες».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share