Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυστραλία: Λύθηκε το μυστήριο που κρυβόταν πίσω από το σήμα SOS

12 Ιουνίου 2017 12:33
Αυστραλία: Λύθηκε το μυστήριο που κρυβόταν πίσω από το σήμα SOS

Λύθηκε το μυστήριο με το σήμα SOS στην Αυστραλία που είχε προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα στις τοπικές Αρχές...

Μετά από πολλές έρευνες η αστυνομία ανακάλυψε πως πίσω από το σήμα κινδύνου, που ανακάλυψε πιλότος ο οποίος πετούσε πάνω από την απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, κρύβονται δύο άντρες που είχαν καταφύγει στο σημείο για να γλιτώσουν από επίθεση κροκοδείλου του 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι! (video)

Κλειδί στην λύση του μυστηρίου αποτέλεσε η ανάρτηση της τοπικής αστυνομίας στο Facebook, με την οποία οι Αρχές ζητούσαν πληροφορίες για το μυστηριώδες σήμα.

Άτομο από το... Λονδίνο είδε το ποστ και έδωσε όλες τις απαντήσεις, καθώς η έρευνα της αστυνομίας στην περιοχή δεν μπόρεσε να λύσει την υπόθεση.

Το εν λόγω άτομο λοιπόν αποκάλυψε πως δύο άντρες έπλεαν με φουσκωτό στην περιοχή του Κίμπερλι και έφτασαν μέχρι την απομακρυσμένη περιοχή, όπου και έδεσαν το όχημα. Η ήρεμη βόλτα τους πήρε άσχημη τροπή όταν στο διάβα τους βρήκαν έναν πεινασμένο... κροκόδειλο.

«Είδαν έναν κροκόδειλο 3.5 μέτρων να κολυμπάει προς το μέρους τους, βγήκαν από το πλοιάριο όταν ο κροκόδειλος δάγκωσε κομμάτι του».

Όπως αναφέρει η ailyMail, αντιλαμβανόμενοι πως δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής ξεκίνησαν να ψάχνουν τροφή και νερό. Έμειναν εκεί επτά μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεοδωρίδης: Ποιος είναι και τι δουλειά ακριβώς κάνει ο αγαπημένος σύζυγος της Δούκισσας!

«Όντας απεγνωσμένοι έφτιαξαν το σήμα SOS με λευκές πέτρες». Μετά από μέρες ένα πλοιάριο τους εντόπισε και τους διέσωσε. Οι δύο άντρες υπέφεραν από υποθερμία.

Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας τόνισε πως αυτή η ιστορία πρέπει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για όσους ταξιδεύουν και εξερευνούν την Αυστραλία πως πρέπει να τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share