Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μύκονος:Τι άλλο θα δούμε! Στο αυτόφωρο ένας υπάλληλος γιατί δεν χρέωνε τις ξαπλώστρες στην παραλία

9 Ιουνίου 2017 10:43
Μύκονος:Τι άλλο θα δούμε!  Στο αυτόφωρο ένας υπάλληλος γιατί δεν χρέωνε τις ξαπλώστρες στην παραλία

Συνέβη και αυτό! Αστυνομικοί ζητούσαν εξηγήσεις γιατί μαγαζί στη Φτελιά στη Μύκονο δεν χρέωνε τις ξαπλώστρες

Μπλεξίματα με το νόμο είχε πριν από μερικές μέρες ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριος Νικολόπουλος ο οποίος είδε έναν υπάλληλό του να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου, επειδή άφηνε τους λουόμενους να κάθονται σε μαξιλάρες της παραλίας που διαχειρίζεται, χωρίς να πληρώνουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανσέληνος στον Τοξότη: Ποια ζώδια είναι στο επίκεντρο επιρροής; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο επιχειρηματίας, που πρόσφατα απέκτησε με την παρουσιάστρια και την δεύτερη κόρη του, έχει στη Φτελιά γνωστό εστιατόριο, μαζί με τον σύζυγο της Θέλξης, Παύλο Γιαβή, ενώ διαχειρίζεται και την πλαζ μπροστά σε αυτό.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Εspresso, στην συγκεκριμένη παραλία , δεν υπάρχουν στοιχισμένες εντυπωσιακές ξαπλώστρες, όπως στις περισσότερες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού των ανέμων.

Αντιθέτως, έχουν τοποθετήσει πουφ και πασσάλους, για να παρέχουν σκιά στους λουόμενους και τους λάτρεις του σερφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Δείτε πρώτοι απ' όλους τα θέματα που έπεσαν σε Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά!

Το όραμα των δυο συνεταίρων, φαίνεται πως δεν συμμερίστηκαν οι αστυνομικοί του νησιού, οι οποίοι πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από έναν υπάλληλο, επειδή δεν χρέωνε στους πελάτες... ξαπλώστρες που δεν υπάρχουν! Οι αστυνομικοί δεν άκουγαν τις εξηγήσεις των υπευθύνων και οδήγησαν τον υπάλληλο στην Εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share