Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Την ώρα που κήδευε τον νεκρό άντρα της οι κόρες της αποκάλυψαν κάτι σοκαριστικό! (Photo)

6 Ιουνίου 2017 15:29
Την ώρα που κήδευε τον νεκρό άντρα της οι κόρες της αποκάλυψαν κάτι σοκαριστικό! (Photo)

H 17η Ιουλίου του 2016, ήταν μια τραγική μέρα για την οικογένεια Gerald στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Η Dechia Gerald έλαβε μια κλήση που τρέμουν οι σύζυγοι των αστυνομικών: ο σύζυγός της, Matthew, είχε σκοτωθεί την ώρα του καθήκοντος.

Άφησε πίσω του όχι μόνο την Dechia, αλλά και δύο μικρές κόρες.

Παρά το πένθος της, ήξερε ότι έπρεπε να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη για τις δύο μικρές της κόρες. Όμως στην κηδεία του Matthew, η μεγαλύτερη κόρη της, γύρισε και της είπε κάτι περίεργο. Ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της ήταν έγκυος. Η χήρα το θεώρησε παιδική παρανόηση, αλλά αργότερα και η μικρότερη κόρη της την πλησίασε και της είπε το ίδιο πράγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter "ξεσάλωσε" με τον Γιάννη Σπαλιάρα που έκανε γυμνός ηλιοθεραπεία - Δείτε τα "επικά" tweets (Photo)

Για να το βγάλει από το μυαλό της, αποφάσισε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Προς μεγάλη της έκπληξή, το αποτέλεσμα βγήκε θετικό! Η εγκυμοσύνη ήταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο που δεν είχε ακόμη παρατηρήσει καμία αλλαγή.

Και εννέα μήνες αργότερα, γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι, ο Falyn Matthew Gerald. Η Dechia τον καλωσόρισε στον κόσμο με την συμπαράσταση φίλων και της οικογενείας, και όλοι είχαν την αίσθηση ότι μέσα από αυτό το μωρό, ο Matthew ήταν ακόμα μαζί τους.

Από την μέρα που έχασε τον άντρα της, η Dechia φορούσε μια αλυσίδα με το γαμήλιο δαχτυλίδι του Matthew. Προς έκπληξη όλων, από τις πρώτες του στιγμές, που ήταν στην αγκαλιά στο στήθος της μητέρας του, ο Falyn έπιασε και κρατούσε στα χεράκι του τη βέρα.

«Όλοι αισθανόμαστε ότι ο γιος μου βρίσκεται μαζί μας», δήλωσε η μητέρα του Matthew. «Είναι πολύ γλυκόπικρο, το μόνο που μπορώ να εκφράσω. Είναι σαν να βρίσκεται αυτές τις στιγμές κοντά μας.»

Είναι μεγάλη πρόκληση για τη νέα χήρα μητέρα να έχει τρία παιδιά, αλλά είναι μια όμορφη υπενθύμιση του αδικοχαμένου συζύγου της.

Πώς είναι η Dechia αυτές τις μέρες; Είπε: «Μπορώ να αισθανθώ την παρουσία του. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ που βρίσκεται ή τι κάνει, διότι αυτή τη στιγμή, είναι εδώ μαζί μας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share