Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πειραιάς: Ετοίμαζαν ομαδικό όργιο με 350 ζευγάρια - Τι αποκάλυψε η έφοδος της αστυνομίας

4 Ιουνίου 2017 19:10
Πειραιάς: Ετοίμαζαν ομαδικό όργιο με 350 ζευγάρια - Τι αποκάλυψε η έφοδος της αστυνομίας

Στο στόχαστρο της ασφάλειας έχουν μπει τα κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων.

Το προηγούμενο Σάββατο αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε γνωστό κλαμπ του Πειραιά, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατέσχεσαν αντικείμενα (από μανδύες και προφυλακτικά μέχρι μάσκες και υπολογιστές) που βρήκαν στο κλαμπ, με τους υπευθύνους του μαγαζιού να κατηγορούνται για… διευκόλυνση ακολασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτό είναι το ριάλιτι που έρχεται να κονταροχτυπηθεί το φθινόπωρο απέναντι του (Video)

Το μεγάλο θέμα που προέκυψε είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν κάμερες εκτός και εντός του κλαμπ, αναστατώνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού, καθώς η αστυνομία δεν διευκρίνισε, αν τα συστήματα χρησιμοποιούνταν για να καταγράφουν τους πελάτες, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Οι υπεύθυνοι του κλαμπ που έγινε το ντου της αστυνομίας μίλησαν στο Πρώτο Θέμα. «Στο μαγαζί μας δεν υπάρχουν κρεβατοκάμαρες, μόνο καναπέδες με κάποιες κουρτίνες για να δίνονται κάποια φιλάκια ή για να μπορείς να πιάσεις τον πισινό της άλλης. Δεν γίνεται ομαδικό σεξ εδώ», είπε ένας εκ των υπευθύνων στην εφημερίδα, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για τους νόμους της Ελλάδας και τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ίδιοι τόνισαν ότι μέσα στο κατάστημα υπάρχει μόνο… μια κάμερα στο ταμείο!

Βέβαια, στο site του καταστήματος αναφέρεται ότι διαθέτει 8 δωμάτια, στα οποία προφανώς πηγαίνουν οι πελάτες για να έρθουν πιο κοντά. Σύμφωνα με την εφημερίδα,στο πελατολόγιο του κλαμπ περιλαμβάνονται γνωστοί Αθηναίοι, οι οποίοι θέλουν πίσω από την ανωνυμία της μάσκας να περάσουν απελευθερωμένες στιγμές.

Οι υπεύθυνοι επιβεβαιώνουν την πληροφορία περί επωνύμων πελατών, τονίζοντας πως στο μαγαζί τους καταφθάνουν πολλοί swingers από την Τουρκία.

«Στις 27 Ιουνίου έρχονται 350 ζευγάρια από την Αμερική με κρουαζιερόπλοια και θα μείνουν 3 μέρες, με αποτέλεσμα να αφήσουν χρήματα και στον Πειραιά και να τονώσουν την αγορά. Πέρυσι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έρχονταν πάνω από 100 ζευγάρια την εβδομάδα από την Κωνσταντινούπολη και πάρκαραν τις Ferrari απέξω, σε μια περιοχή που είναι ερημιά και κυκλοφορούν μόνο σκυλιά», είπε ένας από τους υπεύθυνους του επίμαχου κλαμπ!

Πρόκειται για μια γλαφυρή περιγραφή που θυμίζει σκηνές από την ταινία «Καλώς ήλθε το δολάριο» με τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα που έκαναν απόβαση στα μαγαζιά της Τρούμπας

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share