Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οργή και αγανάκτηση: Οδηγός ταξί προκαλεί τροχαίο και επιτίθεται σε άτομο με αναπηρία (Photo)

1 Ιουνίου 2017 15:27
Οργή και αγανάκτηση: Οδηγός ταξί προκαλεί τροχαίο και επιτίθεται σε άτομο με αναπηρία (Photo)

Ο Αντώνιος Ρέλλας είναι γνωστός σκηνοθέτης και Άτομο με Αναπηρία και όπως αναφέρει ο ίδιος έγινε μάρτυρας ενός τροχαίου και παράλληλα έπεσε θύμα τραμπουκισμού του οδηγού που προκάλεσε και το ατύχημα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Σήμερα το πρωί έγινα μάρτυρας ενός τροχαίου ατυχήματος. Το ταξί που βρισκόταν μπροστά μου στο φανάρι εντελώς αδικαιολόγητα παρέβλεψε τον ερυθρό σηματοδότη και μπήκε στην διασταύρωση.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το 2 ταξί που ερχόταν κατέληξε πάνω στην διαχωριστική νησίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γλέντι στο Twitter για τον τσακωμό Χρανιώτη - Ντάνου! Ατάκες "φωτιά" (photos)

Από την πρόσκρουση ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε ο στύλος του δημόσιου φωτισμού κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο εφιαλτικό. Από το προπορευόμενο σε εμένα ταξί βγήκε ο οδηγός του και ταυτόχρονα νεαρός συνοδηγός από το 2 τρακαρισμένο όχημα.

Διέκρινα από την ανοικτή πόρτα του συνοδηγού ότι είχαν ανοίξει και οι 2 αερόσακοι του οχήματος και ο οδηγός ήταν τραυματισμένος στο πρόσωπο γεμάτος αίματα.
Ο οδηγός του προπορευόμενου σε εμένα ταξί με πλησίασε και ρώτησε αν είδα τι έγινε.
Του είπα αμέσως ότι έφυγε με κόκκινο και τότε άρχισε να μου λέει ότι πρέπει να φύγω και δεν έχω καμιά δουλειά εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Χαμός στο συμβούλιο! Τι ψιθύρισε ο Αγγελόπουλος στο αυτί της Βαλαβάνη! (video)

Του είπα αμέσως να τσεκάρει αν είναι καλά ο οδηγός του άλλου ταξί , τον ενημέρωσα ότι δεν μπορώ να βγω από το όχημα μου άμεσα και ότι είμαι κινητικά ανάπηρος. Πήγε προς την μεριά του δεύτερου ταξί και άρχισε να μαλώνει με τον τραυματισμένο συνάδελφο του. Κάλεσα την τροχαία και το ΕΚΑΒ και περίμενα να έρθουν.

Ο οδηγός του ταξί συνέχισε να τραμπουκίζει τον τραυματισμένο συνάδελφο του αλλά και εμένα λέγοντας μου ότι είμαι βλαμμένος και δεν μετράει η μαρτυρία μου λόγο αναπηρίας... Η τροχαία έφτασε μετά από 20 λεπτά, έδωσα τα στοιχεία μου και αποχώρησα. 2 πράγματα κρατάω από την σημερινή εμπειρία.Η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και η ρητορική μίσους από τον υπαίτιο του τροχαίου. Καλημέρα σας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share