Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Νέα απίστευτη πρόκληση: Αλβανοί ποδοπατούν την ελληνική σημαία! (Photo)

31 Μαΐου 2017 19:23
Νέα απίστευτη πρόκληση: Αλβανοί ποδοπατούν την ελληνική σημαία! (Photo)

Σε μία ακόμη πρόκληση προχώρησαν οι Αλβανοί και ο ακραίος εθνικιστής Ταχίρ Βελίου, που κινείται σε μόνιμη βάση μεταξύ Αλβανίας, Κοσσόβου και Σκοπίων, με στόχο την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2016 η είσοδος του Βελίου στην χώρα μας είχε απαγορευθεί, όταν έφτασε στην Κακαβιά έχοντας ως τελικό προορισμό τα Ιωάννινα όπου θα μιλούσε σε προγραμματισμένη εκδήλωση. Ωστόσο πριν την απαγόρευση αυτή ο ίδιος είχε ταξιδέψει αρκετές φορές στην χώρα μας και κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών

Τις τελευταίες ημέρες ο Ταχίρ Βελίου «χτυπά» απανωτά τα χωριά της ελληνικής μειονότητας με καταδρομικού τύπου επιδρομές ξεσπώντας στις ελληνικές σημαίες ποδοπατώντας τες! Μάλιστα είναι τόσο προκλητικός που στη συνέχεια ανεβάζει τα στιγμιότυπα στην προσωπική του σελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εν λόγω επιδρομές, ο Ταχίρ Βελίου δεν ήταν μόνος τους αλλά συνοδευόταν από πολυπληθείς ομάδες που είτε κινούνται μαζί του είτε αυτόνομα με εμφανή σκοπό να τρομοκρατήσουν τον ντόπιο πληθυσμό των χωριών της ελληνικής μειονότητας.

796549-elliniki-simaia.jpg

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες ηλικιωμένων κατοίκων που βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα πρωτοπαλίκαρα του Βέλιου, απαίτησαν από αυτούς να μιλήσουν αλβανικά και όταν εκείνοι αρνήθηκαν, τους χαρακτήρισαν «ξένους, εισβολείς».

Όπως φαίνεται μάλιστα ο Βελίου σε κάποια από τα περάσματά του, στρατολογεί και δημιουργεί «πυρήνες». Μάλιστα τα άτομα αυτά, επιχειρεί να τα «δέσει» εμπλέκοντάς τα άμεσα, στην παραληρηματική του δράση και εκθέτοντάς τα στα κοινωνικά δίκτυα ή τους διάφορους ιστότοπους του «Κινήματός» του.

Ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος έχει στοχοποιήσει τον Αναστάσιο, όχι μόνο γιατί είναι Έλληνας αλλά και γιατί είναι επικεφαλής της Ορθόδοξου Εκκλησίας. Μάλιστα ζητά την άμεση απέλασή του από τη χώρα με συνεχείς αναρτήσεις στις οποίες τον χαρακτηρίζει σοβινιστή και υπεύθυνο για τον εξελληνισμό περιοχών της Αλβανίας.

Τελευταία του πρόκληση ήταν όταν από κοινού με μία ομάδα φοιτητών από την Πρίστινα οι οποίοι είναι μέλη του «Κινήματος της Μεγάλης Αλβανίας» ποδοπάτησαν την ελληνική σημαία!

πηγη: 24wro

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share