Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προκλητικός Ερντογάν με κιτς εορτασμούς για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης! (videos)

30 Μαΐου 2017 10:53
Προκλητικός Ερντογάν με κιτς εορτασμούς για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης! (videos)

Οσο ο Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν γιόρταζε με κάθε επισημότητα την 564η επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολη δηλώνοντας πως: «Η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης θεωρείται σαν ένα από τα κομβικά σημεία στην παγκόσμια ιστορία υπό όρους κοινωνικούς, πολιτιστικούς και πολιτικούς είναι μια νίκη γεμάτη μαθήματα για εμάς και για όλη την ανθρωπότητα»... με μια παρέλαση 1453 φορτηγών η İGA προσπαθούσε με κάθε τρόπο να προκαλέσει.

Πρόκειται για την εταιρεία που έχει αναλάβει να χτίσει το τρίτο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Φυσικά προσπάθησε όχι μόνο να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες αλλά και λόγω της ημέρας να «κερδίσει» τις εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!


Η παρέλαση των φορτηγών κράτησε μια ώρα και 47 λεπτά. Για το εγχείρημα αυτό συμμετείχαν 3.000 άνθρωποι οι οποίο βρίσκονταν σε αναμονή για εφτά ώρες. Η πορεία που κάλυψαν χωρίς διακοπή ήταν τα 3,2 χιλιόμετρα.

«Όταν ολοκληρωθεί το αεροδρόμιο είμαι βέβαιος ότι θα τελειώσει μια εποχή και θα ξεκινήσει μια άλλη, όπως έγινε με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης το 1453», είπε ο CEO της İGA, εταιρείας ανοικοδόμησης του αεροδρομίου, ο Γιουσούφ Ακτσάογλου.

Στο μεταξύ το κρατικό κανάλι TRT μετέδιδε εικόνες από τη Τουρκία λέγοντας πως γιορτάστηκε η 564η χρονιά από την άλωση της Κωνσταντινούπολης!

Πηγή: pronews.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share