Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Απίστευτο: Άνοιξε μπύρα και ανατινάχτηκε το σπίτι του! (Photos)

29 Μαΐου 2017 16:17
Απίστευτο: Άνοιξε μπύρα και ανατινάχτηκε το σπίτι του! (Photos)

Που να το φανταζόταν ο δύσμοιρος 52χρονος απ’ το Σένεμπεκ της βόρειας Γερμανίας ότι όταν θα άνοιγε μια μπύρα το σπίτι του θα τιναζόταν στον αέρα!

Κι όμως, όπως επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομία στη γερμανική εφημερίδα Bild, μόλις άνοιξε τη φιάλη χθες το απόγευμα, έγινε η έκρηξη που μετέτρεψε σε άμορφα μπάζα την πρόσοψη του σπιτιού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή τώρα: Έχουμε ποιοι κερδίζουν το έπαθλο ασυλίας και ποιοι είναι προτεινόμενοι (ανατροπή)

Κατά πόσον τώρα το θύμα προκάλεσε την έκρηξη ή συνέπεσαν απλώς τα δύο περιστατικά μένει να αποδειχθεί. «Εκείνο που εμείς διαπιστώσαμε», είπαν οι αρχές, «είναι ότι στο σπίτι υπήρχε διαρροή αερίου το οποίο ανεφλέγη».

Το σπίτι στην οδό Magdeburger στο Σένεμπεκ του κρατιδίου Σαξονία-Άνχαλτ έχει μετατραπεί σε σωρό ερειπίων.

«Ήταν εκκωφαντικός ο θόρυβος. Ακούστηκε σαν μετωπική σύγκρουση δύο φορτηγών», δήλωσε ένας γείτονας τρέμοντας ακόμη απ’ το σοκ.

Μπάζα εκτινάχθηκαν σε απόσταση 50 μέτρων προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε γειτονικές κατοικίες, ενώ θραύσματα απ’ τους υαλοπίνακες καρφώθηκαν σε τοίχους και αλουμινένια κουφώματα. Από το ωστικό κύμα της έκρηξης ξεριζώθηκε στην κυριολεξία η πρόσοψη του κτιρίου.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης κατέληξε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Επικοινωνεί μεν με το περιβάλλον, αλλά έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, λέει η αστυνομία.

Όλα τα γειτονικά κτίρια εκκενώθηκαν, καθώς συνολικά 77 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Από το βιος του 52χρονου δεν σώθηκε τίποτε. Στη διάρκεια της νύχτας έφθασε μια μπουλντόζα που αποτέλειωσε ό,τι έστεκε ακόμη όρθιο μετά τη φοβερή έκρηξη.

Πηγή: iefimerida

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share