Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδαν αυτό τον σκύλο να βγαίνει από το φλεγόμενο σπίτι με κάτι στο στόμα... μόλις κατάλαβαν τι ήταν έμειναν άφωνοι!

27 Μαΐου 2017 16:20
Είδαν αυτό τον σκύλο να βγαίνει από το φλεγόμενο σπίτι με κάτι στο στόμα... μόλις κατάλαβαν τι ήταν έμειναν άφωνοι!

Η αγάπη μιας μητέρας δεν γνωρίζει όρια και θα κάνει ό, τι χρειάζεται – έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο – για να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά της είναι καλά.

Αυτό ισχύει τόσο για τα ανθρώπινα όντα όσο και για τα βασίλεια των ζώων και το ίδιο ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης πυρκαγιάς σε σπίτι στη Χιλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για την παρουσίαση του ριάλιτι! Η διάψευση του... ΣΚΑΙ για τις φήμες

Πυροσβέστες έσπευσαν στη σκηνή όταν ένα σπίτι έπιασε φωτιά στη Σάντα Ρόζα ντε Τιμούκο της Χιλής και εργάστηκαν για να σβήσουν τις φλόγες και να βεβαιωθούν ότι η οικογένεια που ζούσε εκεί ήταν ασφαλής.

Καθώς οι πυροσβέστες περπατούσαν προς το φορτηγό τους, είδαν κάτι που τους άφησε έκπληκτους. Ο σκύλος της οικογένειας, Amanda, είχε γεννήσει κουτάβια μόλις 10 ημέρες πριν. Όταν είδε τη φωτιά έπρεπε να σιγουρευτεί ότι όλα τα κουτάβια της ήταν ασφαλή.

Καθώς βρίσκονταν έξω, η Amanda πήγαινε ταραγμένη από το σπίτι στο πυροσβεστικό όχημα, το οποίο είχε χαρακτηρίσει ως ασφαλές μέρος για τα κουτάβια της.

Η προστατευτική μαμά έκανε αρκετά ταξίδια από το σπίτι στο φορτηγό, μέχρι που ήταν βεβαία ότι όλα τα μωρά της ήταν ασφαλή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oι 26 διάσημοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την χώρα μετά την οικονομική κρίση!

Οι κτηνίατροι κλήθηκαν γρήγορα στη σκηνή. Ευτυχώς, εκτός από ένα κουτάβι που αντιμετώπιζε σοβαρά εγκαύματα, όλα τα υπόλοιπα κουτάβια ήταν ασφαλή.

Όλα χάρη στη μαμά τους που με αυτοθυσία δεν άφησε τα μωρά της να πεθάνουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share