Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα λόγω ναρκωτικών!

27 Μαΐου 2017 14:52
Είδηση σοκ: Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα λόγω ναρκωτικών!

Η Ματούλα, η μητέρα του Λορέντζο από το «Bar» και του συγκροτήματος, «Φίλοι για πάντα, αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε επί χρόνια με τα ναρκωτικά, και το οποίο την οδήγησε τώρα στο χειρουργείο.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε συνέντευξή της στην Espresso και συγκεκριμένα είπε:

«Εδώ και 10 χρόνια αντιμετώπιζα πρόβλημα με την αναπνοή μου, ενώ δεν μπορούσα ούτε να καταπιώ καλά, γεγονός που οφειλόταν στο ότι έκανα τα ναρκωτικά από τη μύτη μου. Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό το πρόβλημά μου έφτασε στο αμήν! Η πάνω γνάθος και τα ούλα μου έφτασαν στο σημείο ν’ αλλάξουν μέχρι και τη χροιά της φωνής μου, λόγω της κλίσης που έχουν πάρει προς τα πίσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει στο αγώνισμα της Κυριακής και το ξεχωριστό έπαθλο που θα δοθεί για πρώτη φορά!

Για να θεραπεύσουν το πρόβλημά της, οι θεράποντες ιατροί μεγάλου νοσοκομείου πήραν οστά από τη λεκάνη και από τα γόνατά της και «έχτισαν» στο στόμα της μια καινούργια πάνω γνάθο. «Αυτό είναι ακόμη ένα τίμημα που πληρώνω ως χρήστης ναρκωτικών. Από το 1970 έως το 1972 έπαιρνα κόκα και από το 1972 έως το 1990 έπινα ηρωίνη».

«Όλα μου τα προβλήματα τα αντιμετωπίζω μόνη κι αυτό το “πακέτο” που περνάω τώρα μόνη μου το αντιμετωπίζω. Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, μόνη μου ξεπέρασα τα ναρκωτικά, όπως και τη φυλακή όπου μπήκα. Όλα τα… παλούκια της ζωής τα έφαγα μόνη από 12 χρονών που έχασα τη μητέρα μου και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που έχω ένα πρόβλημα γίνομαι και πιο δυνατή…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - σκάνδαλο: Το απίστευτο ποσό που έταξαν στους «Μαχητές» για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια του ατυχήματος! Η απανθρωπιά της παραγωγής και το μεγάλο ψέμα!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share