Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρομοκρατία στο Μάντσεστερ: Αυτή είναι η βόμβα που σκόρπισε τον θάνατο σε 22 ανθρώπους! (photos)

25 Μαΐου 2017 12:19
Τρομοκρατία στο Μάντσεστερ: Αυτή είναι η βόμβα που σκόρπισε τον θάνατο σε 22 ανθρώπους! (photos)

Ο βομβιστής του Μάντσεστερ Σαλμάν Αμπέντι είχε φωτογραφηθεί από κάμερες ασφάλειας στο εμπορικό κέντρο Arndale της πόλης την Παρασκευή το απόγευμα να κρατά ένα σακίδιο που φαινόταν ότι είχε μόλις αγοραστεί, μετέδωσε το κανάλι Sky News.

Τρεις ημέρες προτού θέσει σε λειτουργία μια βόμβα που σκότωσε 22 άτομα σε στάδιο του Μάντσεστερ όπου διεξαγόταν συναυλία της Αριάνα Γκράντε, ο Αμπέντι απέσυρε 250 λίρες (289 ευρώ) από ένα μηχάνημα ATM προτού πάει για ψώνια στο εμπορικό κέντρο γύρω στις 8:00 μ.μ.τοπικής ώρας (10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το κανάλι που επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας.

Οι δύο χαμηλής ευκρίνειας εικόνες από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος δείχνουν έναν νέο άνδρα, ο οποίος φαίνεται να είναι ο Αμπέντι, όπως μετέδωσε το Sky News, ντυμένος στα μαύρα με ένα μαύρο σακίδιο που έχει φόδρα σε έντονο μπλε χρώμα. Οι καρτέλες με την τιμή πάνω στο σακίδιο δείχνουν ότι έχει μόλις αγοραστεί, είπε η αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία- σοκ: Έτσι έφτασε στο νοσοκομείο η Φαίη από τα χέρια του Στεφανάκη! (Photos & Video)




Οι φωτογραφίες από την έρευνα που εξέδωσε νωρίτερα χθες η εφημερίδα New York Times δείχνουν υπολείμματα μπλε υλικού που η εφημερίδα είπε ότι προέρχονται από ένα σακίδιο μάρκας Karrimor που έφερε ο Αμπέντι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή του Τζόνι Ντεπ και των Πειρατών της Καραϊβικής: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας μέσα από το Athensmagazine.gr! (videos)






Μέσα σε ένα δοχείο από ελαφρύ μέταλλο είχε τοποθετήσει τα ισχυρά εκρηκτικά ο βομβιστής του Μάντσεστερ, τα οποία μετέφερε ως το σημείο της τραγωδίας κρυμμένα μέσα σε ένα μαύρο γιλέκο ή ένα μπλε σακίδιο, σύμφωνα με την πρoκαταρκτική έρευνα των βρετανικών αρχών.

Οι New York Times δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης που άφησε πίσω της 22 νεκρούς και 59 τραυματίες. Ο βομβιστής Σαλμάν Αμπέντι φέρεται να κρατούσε στο αριστερό του χέρι τον πυροκροτητή, η ακριβής μορφή του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share