Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρικτή τραγωδία: Ο αστυνομικός πήγε στο συμβάν και αναγνώρισε τον αδελφό του απανθρακωμένο!

24 Μαΐου 2017 13:38
Φρικτή τραγωδία: Ο αστυνομικός πήγε στο συμβάν και αναγνώρισε τον αδελφό του απανθρακωμένο!

Η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται πιθανότερη όσον αφορά στην υπόθεση με το άτομο που εντοπίστηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, στις 02:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές.

Σχετικά με το άλλο παρόμοιο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, με άλλο άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, φαίνεται να είναι πιθανότερο, αυτή την ώρα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Ο Ντάνος "έφτυσε" τον Ρουβά και στην Ευρυδίκη αλλάξανε θέση για να είναι δίπλα στον τραγουδιστή! (photos+video)

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο με το απανθρακωμένο άτομο στη λεωφόρο Σχιστού, ανήκει σε αδελφό αστυνομικού. Τα δύο αδέλφια, όμως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχαν επαφές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ενημέρωση της Πυροσβεστικής και αφού οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε το πτώμα ενός ανθρώπου ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στον τόπο του συμβάντος στη λεωφόρο Σχιστού ήταν ο αδελφός του θύματος.Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας ο οποίος έπασχε από σοβαρή ψυχολογική πάθηση αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι πυροσβέστες βρήκαν στοιχεία εμπρησμού στο σημείο και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο; Βγαίνουν "μαχαίρια" ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους με την οργή του Ντάνου να ξεχειλίζει!

Η κατάσταση του πτώματος ωστόσο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε την αναγνώριση. Ο γρίφος όμως έμελλε να λυθεί με τον πιο τραγικό τρόπο.Όταν κλήθηκε η αστυνομία ο αξιωματικός που ανέλαβε την έρευνα διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ανήκει στον ίδιο του τον αδελφό. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο άνδρες δεν είχαν στενές σχέσεις ωστόσο ο αστυνομικός αναγνώρισε αμέσως το αυτοκίνητο και έτσι αποκαλύφθηκε άμεσα και η ταυτότητα του άνδρα που είχε απανθρακωθεί...

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share