Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor παρασκήνιο: Ο Ντάνος "έφτυσε" τον Ρουβά και στην Ευρυδίκη αλλάξανε θέση για να είναι δίπλα στον τραγουδιστή! (photos+video)

24 Μαΐου 2017 10:56
Survivor παρασκήνιο: Ο Ντάνος

Καλά σήμερα σας έχουμε φοβερό ρεπορτάζ από την παραλία του Αγίου Δομίνικου!!!

Ρεπορτάζ καυτό από την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στο Survivor εκεί που οι κάμερες φρόντισαν να μας δείξουνε μόνο τα μισά, από αυτά που ήθελαν να δούμε, από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Τα υπόλοιπα φυσικά τα κράτησαν για τους εαυτούς τους, αλλά γι' αυτό το λόγο υπάρχει εδώ το Athensmagazine.gr για να σας ενημερώσει για το φοβερό παρασκήνιο που έγινε χθες το παιχνίδι και που δεν θα δείτε ποτέ στις οθόνες σας!

Ξεκινάμε με το πιο απλό, όπως θα παρατηρήσατε, στην αρχή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καθότανε μακριά από τον τραγουδιστή, κάποιοι όμως διέκοψαν το γύρισμα, όπως αποκλειστικά μας μετέφερε πηγή μας στο Athensmagazine.gr, σήκωσαν την Ευρυδίκη από τη θέση που καθότανε και την έβαλαν να καθίσει ακριβώς δίπλα από το Σάκη!

Δείτε χαρακτηριστικά τις φωτογραφίες παρακάτω! Στην πρώτη η Ευρυδίκη έχει κάτσει δίπλα σε Μπο και μισθοφόρο με το άστρο μπλουζάκι και δευτερόλεπτα αργότερα η παραγωγή την δείχνει δίπλα στον Σάκη, όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία!

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 20:50 και μετά:

Και από κει και ύστερα όλη η Ελλάδα θαύμασε τον Σάκη με την Ευρυδίκη δίπλα του. Αυτό λέγεται αλλαγή προφίλ ενός παίκτη, με το που κάθισε η Ευρυδίκη δίπλα στον Σάκη, αυτομάτως ανέβηκαν οι μετοχές της και σαν προσωπικότητας αλλά και σαν παίκτριας του Survivor!

Ήτανε μια οργανωμένη κίνηση γιατί αν θέλανε μια γυναίκα δίπλα από τον Σάκη, θα μπορούσα να έχουνε βάλει κάλλιστα και την Σάρα, πράγμα που φυσικά δεν έκαναν και δεν επέλεξαν για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε!

Πάμε τώρα στο πιο καυτό ρεπορτάζ αυτό που έχει να κάνει με τον Αγγελόπουλο!

Ο Ντάνος λοιπόν με το που είδε τον Σάκη στην παραλία... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share