Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Να ποιος κερδίζει απόψε το αγώνισμα! Όλη η λογοκρισία στο πάρτι! (Διαρροή πλάνων σε video)

21 Μαΐου 2017 18:06
Survivor - Να ποιος κερδίζει απόψε το αγώνισμα! Όλη η λογοκρισία στο πάρτι! (Διαρροή πλάνων σε video)

Επιστροφή στην κανονικότητα του Survivor. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι πρέπει να ετοιμαζόμαστε να δούμε και απόψε, με μπλε και κόκκινους να ξαναπαίρνουν θέσεις μάχης.

Μαχητές και Διάσημοι, λοιπόν, απέναντι και εμείς πάμε να δούμε από το athensmagazine.gr τι θα δούμε στο παιχνίδι και ποιος ο νικητής του επάθλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πλάνα ντοκουμέντο από τον χορό του Αγγελόπουλου - Τι έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ο Σκάι (Video)

Σε πρώτη φάση ας ξεκινήσουμε λίγο διαφορετικά για να δούμε μαζί αποκλειστικά βίντεο από το φοβερό γλέντι Ελλήνων και Τούρκων που στιγμιότυπά του θα δούμε οπωσδήποτε απόψε στο παιχνίδι, αλλά εμείς σας κάνουμε την έκπληξη και σας δείχνουμε όχι απλά στιγμιότυπα, αλλά ολόκληρα πλάνα με παρασκήνιο που δεν θα σας δείξει ο ΣΚΑΙ..

Ξεκινάμε με φωτογραφίες του Ντάνου που το έριξε στον χορό!

Συνεχίζουμε με τους έρωτες της Σάρας και σας προσφέρουμε και τα τσιλιμπουρδίσματα του Χρανιώτη.

Βέβαια, την παράσταση έκλεψε ο Βασάλος και το φλερτ του με την Τουρκάλα παίχτρια, αλλά και ο χορός τους που έκλεψε την παράσταση!

Τελευταίο σας έχουμε φυσικά το καλύτερο, ολόκληρο το βίντεο χωρίς κανένα μοντάζ, για τα μάτια σας μόνο!

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΦΑΓΗΤΟΥ

Πιστοί στο ραντεβού μας στο athensmagazine.gr και σήμερα θα σας δώσουμε τι θα γίνει σε λίγη ώρα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε μεταξύ Μαχητών και Διασήμων και το έπαθλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πλάνα ντοκουμέντο από τον χορό του Αγγελόπουλου - Τι έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ο Σκάι (Video)

Πρώτα από όλα, αναφορικά με το έπαθλο, πρόκειται για έπαθλο φαγητού που θα ενθουσιάσει τους παίκτες, καθώς ο νικητής θα γευτεί νοστιμιές από τα Goody's!

Τώρα πάμε στον νικητή του αγωνίσματος, όπου αν και τσεκαρισμένο από όλες τις πηγές μας, λόγω των τελευταίων παραδειγμάτων ψευδών διαρροών, το μεταδίδουμε κρατώντας μία μικρή επιφύλαξη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Σπανούλης-Ολυμπία Χοψονίδου: Μας αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού που περιμένουν!

Νικητές, λοιπόν, στο αποψινό δύσκολο αγώνισμα θα είναι η ομάδα των Μαχητών, που θα γευτεί και το υπέροχο μενού από τα Goody's, σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές του athensmagazine.gr!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 διάσημοι ηθοποιοί που δεν πρόλαβαν να δουν την τελευταία τους ταινία (Photo)

Η συνέχεια και η επιβεβαίωση του athensmagazine.gr σε λίγη ώρα στις οθόνες σας, ενώ αν εν τω μεταξύ η πηγή μας αποκαλύψει έγκυρα το σκορ, θα σας το μεταφέρουμε άμεσα με update του θέματος!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share