Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό: 18χρονη παραβίασε stop και σκότωσε 2 άντρες - Δείτε τι έγραψε στο Facebook λίγο μετά το δυστύχημα

21 Μαΐου 2017 14:15
Σοκαριστικό: 18χρονη παραβίασε stop και σκότωσε 2 άντρες - Δείτε τι έγραψε στο Facebook λίγο μετά το δυστύχημα

Δυο μόνο ώρες, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε προκαλέσει μια έφηβη σκοτώνοντας δυο άνδρες, δημοσίευσε στο Facebook το εξής:

«Παντού στις ειδήσεις, μιλάνε για αυτό το «κακό» δυστύχημα», έγραψε η 18χρονη Brianna Longoria.

Η έφηβη, οδηγούσε και ήταν μαζί με άλλους δύο φίλους της στο αυτοκίνητο. Έτρεχε και παραβίασε ένα σήμα στοπ, πέφτοντας πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Έτσι, σκότωσε τους δύο άνδρες του οχήματος.

Η αστυνομία, αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η έφηβη είχε πιει ή είχε πάρει ναρκωτικά. Επίσης, ούτε η ταχύτητα φαίνεται να ήταν η αιτία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πλάνα ντοκουμέντο από τον χορό του Αγγελόπουλου - Τι έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ο Σκάι (Video)

Η έφηβη, δεν χρεώθηκε το έγκλημα. Αυτή και οι φίλοι της αργότερα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προς εξέταση για μικροτραυματισμούς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έφηβος σκοτώνει κάποιον σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η 18χρονη λοιπόν συνέχισε τη δημοσίευσή της γράφοντας: «Σκότωσα δύο ανθρώπους». Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε επίσης και φωτογραφίες των 2 αντρών που σκότωσε, προσβάλλοντας έτσι τις οικογένειες τους.

Εν τω μεταξύ, λίγες μέρες πριν το δυστύχημα, η 18χρονη είχε δημοσιεύσει στο Facebook:

«Έχω πιει τόσο πολύ που δεν καταλαβαίνω τίποτα!»

Είναι τόσο λυπηρό, γιατί ο αστυνομικός είχε πει ότι δεν είχε βρει αλκοόλ και άλλες ουσίες στο αίμα του. Πως το ήξερε όμως, αν δεν του είχε κάνει αλκοτέστ;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share