Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Σκύλος έσωσε νεογέννητο που το είχαν θάψει ζωντανό σε χωράφι (Photo)

18 Μαΐου 2017 17:40
Σκύλος έσωσε νεογέννητο που το είχαν θάψει ζωντανό σε χωράφι (Photo)

Το νεογέννητο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενή παλμό και υποθερμία.

Από την μια η τρυφερή πλευρά ενός ζώου που εξελίχθηκε σε σωτήρας και από την άλλη η απάνθρωπη πράξη, που μας εξόργισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Με αυτόν τον Τούρκο "τούμπανο" θα κοντραριστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Θα τα καταφέρει;

Το σκυλί εντόπισε από τη μυρωδιά του ένα νεογέννητο, το οποίο είχαν θάψει ζωντανό σε ένα χωράφι, προφανώς για το «ξεφορτωθούν», όντας προϊόν κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Τσονγκπινγκ, στην Κίνα. Ο ιδιοκτήτης έμεινε άφωνος όταν το τετράποδο τον οδήγησε στο σημείο που είχε σκάψει και είχε φέρει στο φως το νεογέννητο μωρό.

Το παιδί ήταν τυλιγμένο σε ένα άσπρο πανί και είχε θαφτεί σε ένα σημείο ανάμεσα σε θάμνους και πεσμένα φύλλα από δέντρα, ώστε να μην διακρίνεται από κανένα σημείο το φρεσκοσκαμμένο χώμα.

Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως σε κλινική στην Wutan Town, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και να μείνει ζωντανό, καθώς βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Το μόλις ενός μήνα μωρό είχε ασθενή παλμό και εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία.

Ο σκύλος που έσωσε το μωρό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της! "Δεν θέλω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα"! (video)

«Λίγη ώρα ακόμη και θα είχε καταλήξει», δήλωσε ένας από τους γιατρούς που το ανέλαβαν. «Το πρόσωπό του είχε καλυφθεί ολόκληρο από λάσπη», τόνισε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος έσωσε το νεογέννητο αγόρι.

Η αστυνομία έδωσε μία -αν μη τι άλλο- περίεργη ερμηνεία, καθώς ο εκπρόσωπος υποστήριξε ότι η οικογένειά του ενδεχομένως να πίστευε ότι έχει πεθάνει και γι’ αυτό το έθαψαν εκεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share