Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Τρελό κράξιμο στην Λάουρα Νάργες: «Δεν πρόσφερε τίποτα πέρα από κοτσίδες!»

15 Μαΐου 2017 16:55
Survivor: Τρελό κράξιμο στην Λάουρα Νάργες: «Δεν πρόσφερε τίποτα πέρα από κοτσίδες!»

Η Λάουρα Νάργες βρίσκεται πλέον Ελλάδα!

Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι η Λαουρίτα γύρισε πλήρως ανανεωμένη στην Ελλάδα καθώς έκανε τα μαλλιά της ράστα και είναι απλά… απολαυστική!

Γνωρίζουμε όλοι πως τα social media πλέον δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν την Λάουρα μια από τις χειρότερες παίκτριες του παιχνιδιού και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά την αποχώρησή της επικράτησε ο κακός χαμός από σχόλια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία! Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Κάτω από την τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία που ήταν αγκαλιά με τον αγαπημένο της, πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια όπως ….

«Έφτασες τους 3 μήνες μόνο κ μόνο γιατί μπήκες σε μια κλίκα για προστασία. Με τα γλειψιματα και τις κουτοπονηριες. Δεν πρόσφερες τιποτα πέρα από κοτσίδες. Ψήφιζες τον πιο δυνατό παίχτη που σε τάιζε (ύπουλη κ αχάριστη ). Επιβίωσες με τις πλατες των άλλων.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Ποιος έχει το προβάδισμα για ασυλία σήμερα, οι προτεινόμενοι, φωτιά η κόντρα Κοκκινάκη – Σπαλιάρα (video)

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share