Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Κι άλλη καταγγελία αναγνώστριας για το καράβι που ταξιδεύει η παρουσιάστρια! Θα τα χάσετε με το σκηνικό....

14 Μαΐου 2017 13:47
Ελένη Μενεγάκη: Κι άλλη καταγγελία αναγνώστριας για το καράβι που ταξιδεύει η παρουσιάστρια! Θα τα χάσετε με το σκηνικό....

Σάλος έχει προκληθεί μετά την καταγγελία αναγνώστριας στo Youweekly.gr σχετικά με απρεπή συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη μέσα σε πλοίο με προορισμό την Άνδρο!

Στο άρθρο που δημοσίευσε το Athensmagazine.gr το πρωί της Κυριακής, ακολούθησαν πολλά σχόλια, εκ των οποίο ένα έρχεται να επιβεβαιώσει την αρχική καταγγελία!

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για... καθυστέρηση στην αναχώρηση του πλοίου επειδή η παρουσιάστρια του Alpha δεν είχε φτάσει στην όρια της στο λιμάνι με αποτέλεσμα εκατοντάδες άτομα να την περιμένουν! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού, παρασκήνιο, διαρροές, τσακωμοί! Τι θα δούμε σήμερα! (Βίντεο)

Δείτε τη νέα καταγγελία που σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr!

Αναγνώστρια: Εγώ πάντως την πιστεύω την κυρία. Κι όσοι ταξιδεύουν συχνά Άνδρο, όλο και κάτι ανάλογο θα έχει πέσει στην αντίληψή τους.

Εμείς για παράδειγμα, καποια στιγμή, αναχώρησε το καράβι με 25' λεπτά καθυστέρηση, γιατί περίμενε το σούργελο αυτό,που για τους δικους της λόγους ειχε αργήσει να έρθει! !!!

ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ??????

Οι υπόλοιποι δεν έχουμε δουλειές και υποχρεώσεις? ???

Κάνατε τα μηδενικά, με αξία. ... τραγικοί όλοι! !!!

Δείτε και το σχετικό ποστάρισμα εδώ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share