Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λύγισε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου την ώρα των πυροβολισμών: "Τι κάνεις; Δεν είναι πράγματα αυτά" (videos)

12 Μαΐου 2017 13:45
Λύγισε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου την ώρα των πυροβολισμών:

Πανικός επικράτησε νωρίτερα έξω από το Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως, μετά την νέα αναβολή στη δίκη της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου για τον Μάρτιο του 2018.

Ξάδερφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα λέγοντας ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια», έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα. Άντρες της αστυνομίας με πολιτικά τον ακολούθησαν, τον έριξαν στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες.

Δείτε την στιγμή των πυροβολισμών:

Η περιγραφή της δημοσιογράφου του ΑΝΤ1

πως φαίνεται από το βίντεο, ο άντρας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όταν ξαφνικά έβγαλε όπλο και προτού καλά καλά το σηκώσει στον αέρα, πυροβόλησε μπροστά στους εμβρόντητους δημοσιογράφους και τεχνικούς! Μάλιστα αμέσως μετά, δεν έτρεξε να διαφύγει, αλλά ψύχραιμος αγκάλιασε την μητέρα του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, που στεκόταν δίπλα του μαυροφορεμένη. Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε η δημοσιογράφος του Alpha Μαρία Παπαβλάχου, οι δημοσιογράφοι κινήθηκαν προς την αστυνομία, που τελικά κυνήγησε τον άντρα την ώρα που είχε ήδη βγει έξω από το χώρο του Εφετείου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η απάντηση του ΣΚΑΙ για την "στημένη" ψηφοφορία!

Δημοσιογράφος ALPHA: Μου έπιασε το χέρι και ξαφνικά έβγαλε όπλο και πυροβόλησε

Αυτό που συγκλόνισε τους δημοσιογράφους ήταν το γεγονός ότι η μητέρα του άτυχου Μάριου έβαλε τα κλάματα όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί λέει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Φαίη Χρυσοχόου.

Δημοσιογράφος ΑΝΤ1: Η μάνα του Μάριου έκλαιγε για τους πυροσβολισμούς στο Εφετείο

Αυτό που εξόργισε τον δράστη είναι ότι η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου αναβλήθηκε για τις 19 Μαρτίου 2018 λόγω κωλύματος της υπεράσπισης.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή καθώς το πτώμα του 26χρονου δεν έχει βρεθεί πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέφυγε τελείως: Ο Πάνος Καμμένος σε αισχρές χειρονομίες κατά οπαδών του Ολυμπιακού! (photos)
Βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση φέρεται ένας 73χρονος φίλος της οικογένειας Παπαγεωργίου ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23χρόνια για ανθρωποκτονία, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και απόπειρα εκβίασης, ενώ κάθειρξη 18 ετών έχει επιβληθεί στη σύζυγό του.

Ακόμη, σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε ο άνθρωπος ,που σύμφωνα με την κατηγορία, έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μάριου και της ζητούσε λίτρα. Ποινές φυλάκισης έως 6 χρόνια με αναστολή επιβλήθηκαν, πρωτόδικα , και σε τέσσερα ακόμη άτομα.

Να σημειωθεί ότι οι βασικοί «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης είναι προφυλακισμένοι.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share