Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εντόπισαν τον χούλιγκαν με το μαχαίρι στον τελικό Κυπέλλου του Βόλου! Ποιος είναι ο μαχαιροβγάλτης και που εστιάζουν οι Αρχές;

10 Μαΐου 2017 17:10
Εντόπισαν τον χούλιγκαν με το μαχαίρι στον τελικό Κυπέλλου του Βόλου! Ποιος είναι ο μαχαιροβγάλτης και που εστιάζουν οι Αρχές;

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των οπαδών – χούλιγκαν που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, και τα οποία αμαύρωσαν την εικόνα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Μέχρι τώρα έχουν «αναγνωριστεί» 15 οπαδοί που συμμετείχαν στα θλιβερά αυτά γεγονότα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Τελικά, ποιος αποχωρεί; Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Φοβερό παρασκήνιο! (Video)

Μάλιστα ένας εξ’ αυτών είναι αυτός που έφερε επάνω του μαχαίρι και πρόκειται για 25χρονο οπαδό της ΑΕΚ που μένει στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα ταυτοποιηθούν για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Μεγάλο βάρος έχει πέσει στο να «αναγνωριστεί» και το δεύτερο άτομο το οποίο κτυπούσε αντιπάλους οπαδούς με μαχαίρι και φορούσε full-face.

Να τονιστεί πως την ίδια στιγμή οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή οπαδών της Παρτιζάν (σ.σ.: οι οπαδοί της έχουν αδελφοποιηθεί με αυτους του ΠΑΟΚ) στα επεισόδια.

Πηγή: Policenews

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share