Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πανικός σε νεκροταφείο της Κύπρου: Ιερέας διέκοψε την κηδεία όταν αντιλήφθηκε τη μακάβρια γκάφα

9 Μαΐου 2017 15:31
Πανικός σε νεκροταφείο της Κύπρου: Ιερέας διέκοψε την κηδεία όταν αντιλήφθηκε τη μακάβρια γκάφα

Περίμεναν μια ώρα για να ανοίξουν τον σωστό τάφο!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ενώ χθες το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη κηδεία στον Ασώματο Λεμεσού, ιερέας διέκοψε τη διαδικασία όταν κατάλαβε ότι είχαν ανοίξει λάθος τάφος για τον πεθαμένο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοίρασε "εγκεφαλικά": Η Ειρήνη Κολιδά φωτογραφίζεται με αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι και αφήνει λίγα στην φαντασία! (photo)

Η αρχή έγινε όταν ο ιερέας συνειδητοποίησε ότι ο συγκεκριμένος τάφος είχε αγοραστεί από τα πεθερικά του κι έτσι ήταν ξεκάθαρος προς τους συγγενείς και φίλους του θανόντος ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την κηδεία εάν δεν κληθεί εκσκαφέας, για το άνοιγμα νέου τάφου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Παρασκήνιο: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος αποχωρεί, γιατί παίζουν μπουνιές οι παίκτες μεταξύ τους! (Video)

Αμέσως όλοι έμειναν άφωνοι στο κοιμητήριο και παρά τις εκκλήσεις της συζύγου και των παιδιών του θανόντος ο ιερέας ήταν κάθετος! Αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο η σορός του 60χρονου να παραμείνει σχεδόν για μία ώρα στη νεκροφόρα, έτσι ώστε να ανοιχτεί νέος τάφος σε άλλο σημείο του κοιμητηρίου και να ολοκληρωθεί τελικά η κηδεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η οικογένεια του θανόντος προτίθεται να προβεί σε καταγγελία στη Μητρόπολη Λεμεσού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share