Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Τι συμβαίνει με την κυβέρνηση το Survivor και τον ΣΚΑΙ! Απίστευτη κόντρα

5 Μαΐου 2017 16:33
Τι συμβαίνει με την κυβέρνηση το Survivor και τον ΣΚΑΙ! Απίστευτη κόντρα

Σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας του ΣΚΑΪ με τίτλο «Καταρρίπτει το «μύθο» των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών η ΕΕΤΤ» έδωσε πριν από λίγο ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Λευτέρης Κρέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Δείτε ποιον διάσημο Τούρκο σεφ θα έχουν καλεσμένο στο επεισόδιο της Κυριακής! Είναι αυτός που έχει τρελάνει το ίντερνετ

Στην ανακοίνωση του ο κ. Κρέτσος αναφέρει τα εξής: “Για ακόμη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ προδίδει την αγωνία του να μην προχωρήσει η διενέργεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του σταθμού, το οποίο βρίθει ανακριβειών και εκθέτει τη βαθιά άγνοια της συντάκτριάς του για τα θέματα τα οποία πραγματεύεται, οι έννοιες «δίαυλοι» (συχνότητες) και κανάλια παρουσιάζονται ως ταυτόσημες, συγχέονται οι διαδικασίες απονομής του 2ο Ψηφιακού Μερίσματος με τα Διεθνή Φόρουμ συντονισμού συχνοτήτων, ενώ προτείνεται στο ΕΣΡ να παραπέμψει στις ρωμαϊκές καλένδες την εκπλήρωση της συνταγματικής υποχρέωσης αδειοδότησης των καναλιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Αυτός είναι ο γιατρός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης! (photos+video)

Δυστυχώς για τους ευσεβείς πόθους των καναλαρχών, ο διαγωνισμός θα γίνει άμεσα –έχει δεσμευτεί άλλωστε γι’ αυτό το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης – και ο αριθμός των αδειών που θα δημοπρατηθούν θα είναι, από τεχνολογικής άποψης, απολύτως ασφαλής. Είναι ευχάριστο – αλλά και ενδεικτικό της ορθότητας των θέσεών μας – ότι οι καναλάρχες υποχρεώνονται σταδιακά να αποδεχθούν τα επιστημονικά πορίσματα αναφορικά με τη χωρητικότητα του φάσματος. Ενώ παλαιότερα μιλούσαν για σαράντα οκτώ κανάλια, μετά από διαδοχικές «εκπτώσεις» έφτασαν σήμερα να ισχυρίζονται ότι, με βάση ορισμένα σενάρια εργασίας, ίσως και να μη χωράνε πάνω από έξι. Πολύ σύντομα, κατά πως φαίνεται, η δική μας πρόταση για τέσσερα κανάλια εθνικής εμβέλειας θα φαντάζει ιδιαιτέρως ευνοϊκή για τους ίδιους!

Ευχόμαστε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ καλή συνέχεια στη συνεργασία με τον Τούρκο καναλάρχη αλλά και καλή επιτυχία στον επικείμενο διαγωνισμό για τις άδειες».

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share