Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανατριχίλα προκαλεί το τελευταίο post στο facebook της Μαρίας Ιατρού! Γιατί παραμένει μυστήριος ο θάνατός της;

2 Μαΐου 2017 10:45
Ανατριχίλα προκαλεί το τελευταίο post στο facebook της Μαρίας Ιατρού! Γιατί παραμένει μυστήριος ο θάνατός της;

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το χαμό της όμορφης αισθητικού, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από το βυθισμένο στον Αμβρακικό, αυτοκίνητό της, το Σάββατο 29 Απριλίου.

Η άτυχη μητέρα τεσσάρων παιδιών εξαφανιστεί τη Δευτέρα του Πάσχα από το Λουτράκι. Δώδεκα ημέρες μετά, ένας ηλεκτρολόγος από την Αμφιλοχία εντόπισε μιαείχε πινακίδα αυτοκινήτου στη θάλασσα, τρία χιλιόμετρα από την Αμφιλοχία, προς Λευκάδα.

Από αυτό το σημείο ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο είχε βρει τραγικό θάνατο η Μαίρη Ιατρού. Κι αν το μυστήριο για το πού βρισκόταν η 36χρονη λύθηκε, δεν υπάρχουν προς το παρόν απαντήσεις στο «γιατί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοστίζει μόλις 20 ευρώ και έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες! Το νέο ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι των Zara που κάνει πάταγο



Όπως σημειώνει σήμερα η εφημερίδα “Espresso”, αργά το βράδυ του Πάσχα, η Μαίρη εκμυστηρεύτηκε στο σύζυγο και τα παιδιά της ότι αισθανόταν πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και πως είχε ανάγκη να πάει ένα μικρό ταξίδι για να ηρεμήσει και να σκεφτεί. Δεν είπε που και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε σε μια φίλη της στην Αθήνα. Εκείνη δεν απάντησε γιατί προφανώς κοιμόταν, κι έτσι επικοινώνησε μέσω facebook με έναν ξάδελφό της που διαμένει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ζητώντας του να την φιλοξενήσει. Γύρω στη μια τα ξημερώματα της Δευτέρας, του έστειλε μήνυμα ότι ήταν στο δρόμο και στις 02:15 του ξαναέγραψε «είμαι Άρτα με σταμάτησαν σε μπλόκο» κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο παίκτης από τους Μαχητές, ο οποίος αποχωρεί από το Survivor!



Στις 04:17 έστειλε το τελευταίο μήνυμα στον ξάδερφό της, στο οποίο του έγραφε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό της σταμάτησε να λειτουργεί. Όμως από τις κάμερες των διοδίων προέκυψε ότι στις 03:35 είχε περάσει από τη γέφυρα του Ρίου.

Το τελευταίο post
Ανατριχίλα προκαλεί μία ανάρτηση της 36χρονης στο facebook, στις 12 Απριλίου. Σε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται μια γυναίκα με την πλάτη γυρισμένη να κρατάει βαλίτσες κοιτώντας τη θάλασσα, αναφέρει ένα απόφθεγμα του Τένεσι Ουίλιαμς: «Έρχεται κάποτε η στιγμή που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις που να πας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξέσπασμα τηλεθεατών για το "στημένο αγώνισμα"! Τα μηνύματα που ξέσκισαν την παραγωγή…



Το τελευταίο «αντίο»
Χθες Κυριακή, στο Λουτράκι, στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, παίχτηκε μία ακόμα πράξη του δράματος, καθώς συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, αποχαιρέτησαν τη Μαρία Ιατρού.

Τραγικές φιγούρες, όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, η μητέρα της, Δροσούλα, ο σύζυγός της, Άρης και τα ανήλικα παιδιά τους που αναγκάστηκαν να την αποχαιρετήσουν τόσο πρόωρα.

Δείτε βίντεο από την κηδεία της Μαρίας Ιατρού:

Πηγή: Espresso

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share