Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 36χρονης Μαρίας Ιατρού. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, ο σύζυγός της και τα ανήλικα παιδιά της (photos)

1 Μαΐου 2017 16:22
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 36χρονης Μαρίας Ιατρού. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, ο σύζυγός της και τα ανήλικα παιδιά της (photos)

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα στο Λουτράκι η 36άχρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, Μαρία Ιατρού που βρέθηκε μετά από μέρες εξαφάνισης νεκρή μέσα στο ΙΧ της στη θάλασσα της Αμφιλοχίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 36χρονης Μαρίας Ιατρού που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν και έφυγε από το Λουτράκι που έμενε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, είχαν τραγική κατάληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει την ασυλία! Ποιος θα "φαγωθεί". Γιατί το αγώνισμα είναι...



Η 36άχρονη αισθητικός εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή της Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα στον βυθό του Αμβρακικού όπου κατέληξε το όχημά της, ένα ασημί Volkswagen Golf.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πέφτουν κορμιά για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει και τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο; (video)



Σήμερα στο Λουτράκι, στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, παίχτηκε μία ακόμα πράξη του δράματος, καθώς συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, αποχαιρέτησαν τη Μαρία Ιατρού.


Τραγικές φιγούρες, η μητέρα της, Δροσούλα, ο σύζυγός της, Άρης και τα ανήλικα παιδιά τους που αναγκάστηκαν να την αποχαιρετήσουν τόσο πρόωρα...

Πηγή: Thetoc.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share