Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Σκάει βόμβα την Κυριακή που θα διαλύσει τα πάντα! Η ασυλία θα...

29 Απριλίου 2017 14:48
Survivor: Σκάει βόμβα την Κυριακή που θα διαλύσει τα πάντα! Η ασυλία θα...

...δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις! Πάμε ομως να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Την Κυριακή θα πέσουν οι μάσκες και θα έχουμε ανατροπές. Ο Χρανιώτης αποκαλύπτει τη γυναικεία στρατηγική στο παιχνίδι, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά Βαλαβάνη και Νάργες. Αυτο το γεγονός μόλις το μάθουν οι κοπέλες θα γίνουν έξαλλες μαζι του. Γιατί σύμφωνα με το Athensmagazine.gr ιδιαίτερα η Βαλαβάνη έχει εσωτερική πληροφόρηση στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντά για πρώτη φορά για την περίφημη κλίκα, τον Αγγελόπουλο και το bullying στην Παπαδοπούλου! "Θα ζητήσω συγγνώμη από όλη την οικογένεια σου"

Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία αλλά να θυμάστε οτι ο Γιώργος Χρανιώτης στα επόμενα επεισόδια ,με βάση αυτή την Κυριακή θα μπει στο στόχαστρο της Ευριδίκης. Πάμε όμως να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα με τα λεγόμενα του Χρανιώτη που θα ρίξουν δηλητήριο στο παιχνίδι και θα προκαλέσουν σοβαρές εξελίξεις...

Οι γυναίκες εξαπλώνουν τη γοητεία τους και τα νάζια τους για να μπορούν να χειραγωγούν τους άντρες και εκείνοι να είναι στα πόδια τους. Επειδή η τακτική αυτή έγινε πολύ έντονα, αυτό έχει εξοργίσει τον Χρανιώτη, ο οποίος συγκαλυμμένα λέει τα ίδια πράγματα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Το κακό, λοιπόν, θα ξεκινήσει από τον Χρανιώτη και απ' αυτά που ο ίδιος διαπίστωσε από την συμβίωση στο ίδιο νησί Μαχητών και Διασήμων! Τι συμβαίνει λοιπόν μεταξύ των 2 ομάδων του reality συμβίωσης; Και ποιοι ακριβώς οι έρωτες που έχουν γεννηθεί στο παιχνίδι;

Οι παίκτες και των 2 ομάδων αναζητούν σίγουρα νέους φίλους και παρέες και προσπαθούν να δημιουργήσουν καινούργιες συμμαχίες προκειμένου στις ψηφοφορίες να λειτουργούν ως κλίκες και να πετάξουν έξω αυτούς που προφανώς δεν χωνεύουν και πάνω από όλα επειδή είναι δυνατοί παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Για πρώτη φορά μιλάει ευθέως για το σεξ με τον Μισθοφόρο, για το ποιος έχει εμμονή με το σεξ από τους Μαχητές (δεν είναι ο Σπαλιάρας) και πόσα λεφτά πήρε από το Survivor

Αυτή λοιπόν την ιστορία παίζουν έντονο ρόλο οι γυναίκες οι οποίες ουσιαστικά φροντίζουν να ανακατέψουν την τράπουλα προκαλώντας εγκεφαλικά και αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό, που πλέον δεν μπορεί αν ελέγξει την κατάσταση. Σε αυτή λοιπόν την τρομερή ιστορία που ξεκινάει, έρχεται ο Γιώργος Χρανιώτης να μιλήσει γι όλα αυτά στο επεισόδιο της Κυριακής, το οποίοι έντεχνα μας παρουσιάζει στο trailer που θα δείτε παρακάτω η παραγωγή του Survivor.

"Πώς βλέπεις σ ένα σίριαλ ένα ζευγάρι και είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι και είναι μεταξύ τους καλά; Βάλε μια γυναίκα να αποπλανήσει τον άνδρα για να συμβεί κάτι. Βάλε έναν άντρα ο οποίος θα διεκδικήσει αυτή την γυναίκα για να συμβεί κάτι". Εμείς τι κάναμε στο AthensMagazine.gr; Κόψαμε τα πλάνα που συνοδεύουν τον λόγο του Γιώργου Χρανιώτη που ουσιαστικά "δίνουν" τα λόγια του. Και τι διακρίνουμε; Για δώστε βάση στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πάντως μιας και μιλάμε για έρωτες σήμερα όπως σας αποκάλυψε πρώτο το athensmagazine.gr μίλησε για το σεξ με τον μισθοφόρο για πρώτη φορά η Ειρήνη Κολυδά δείτε εδω

Την ίδια στιγμή....Διαβάστε την συνέχεια εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share