Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη αποκάλυψη: Το πρωτοφανές "πέσιμο" του Αγγελόπουλου στη Βαλαβάνη - "Θα έπρεπε να έχεις λίγο..."

27 Απριλίου 2017 11:52
Μεγάλη αποκάλυψη: Το πρωτοφανές

Το athensmagazine.gr σας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στο Survivor! Η μεγαλύτερη απόδειξή μας ήταν η χθεσινή διαρροή που την είχαν μόνο δύο site σε όλη την Ελλάδα και το ένα από αυτά ήμασταν εμείς!

Χθες το βράδυ σας προβλέψαμε και το έπαθλο και τον νικητή του αγωνίσματος και πέσαμε μέσα 100%. (Δείτε εδώ για του λόγου το αληθές!)

Σήμερα, σας έχουμε όμως ένα ολοκαίνουριο ρεπορτάζ που πολύ πιθανόν να παρακολουθήσετε στις οθόνες σας την Κυριακή αν η παραγωγή του Survivor αποφασίσει να μην κόβει τα πλάνα επιλεκτικά από συγκεκριμένους παίκτες.

Και πάμε τώρα να δούμε την ουσία του ρεπορτάζ, για πράγματα που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και που δεν μας έδειξαν οι κάμερες χθες το βράδυ για δικούς τους λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είδαμε στο Survivor: Η αποκάλυψη για την χαμένη ματσέτα, τα νεύρα του Κοκκινάκη με την Λάουρα και η ατάκα του αιώνα από τον Σπαλιάρα…(Βίντεο)

Σύμφωνα λοιπόν με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του athensmagazine.gr τις προηγούμενες στιγμές έγινε μια απίστευτη σκηνή μεταξύ του Ντάνου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που έφερε σε δύσκολη θέση την καλύτερη παίκτρια των Διασήμων!

Ο Ντάνος είναι ένα εξαιρετικό παιδί που σέβεται ιδιαίτερα τις γυναίκες. Αυτό όμως που έγινε με την Ευρυδίκη αλλά και τη Λάουρα, τον εξαγρίωσε! Τι έγινε ακριβώς; Μετά την επιστροφή των κοριτσιών από την επίσκεψη στην καλύβα των Μαχητών και μετά το επεισόδιο με τον Κοκκινάκη, τη Λάουρα και την Ευρυδίκη, ο Ντάνος παρακολουθούσε από μία απόσταση, αλλά όταν τελείωσε ο χαβαλές με τον Κοκκινάκη και τον Μπο, πιάνει την Ευρυδίκη από το χέρι και χωρίς να τους ακούνε οι άλλοι, παρουσία όμως των καμερών του Survivor, της είπε με έντονο ύφος...:

"Ρε Ευρυδίκη... αν εγώ πήγαινα στην καλύβα των Μαχητών κάθε τρεις και λίγο, δεν θα τσαντιζόσουν; Έχεις δει κανέναν από την ομάδα μας, πριν από αγώνισμα κιόλας να πηγαίνει στους απέναντι; Δεν καταλαβαίνεις ότι όσο πιο κοντά έρχεσαι πριν από ένα αγώνισμα με την αντίπαλη ομάδα, τόσο πιο λίγο πεισμώνεις μέσα στο γήπεδο να τους αντιμετωπίσεις;"

Η Ευρυδίκη, ενώ η συζήτηση ήταν στο χαλαρό, απαντάει στον Ντάνο σε έντονο ύφος: "Κάνε μου τη χάρη, ό,τι θέλω θα κάνω και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου βάλει όριο στο αν θα κάνω παρέα με συνομήλικα παιδιά ή όχι"! (Αυτά ειπώθηκαν με το γνωστό ύφος της Ευρυδίκης, με το σηκωμένο φρύδι όταν τσαντίζεται)

Τότε ο Ντάνος της απαντά σε πολύ έντονο ύφος: "Θα έπρεπε να έχεις το θάρρος να παραδεχτείς ότι δεν πας για να κάνεις παρέα, αλλά για να πιάσεις φιλίες προκειμένου να μην ψηφιστείς και εσύ και η Λάουρα".

Εκεί η πληροφόρησή μας σταματάει, διότι η Ευρυδίκη έξαλλη σηκώθηκε να φύγει, καθώς οι φωνές τους πλέον ακούγονταν μέχρι τα μέλη της υπόλοιπης ομάδας των Διάσημων.

Η αλήθεια είναι, όπως έχουμε καταλάβει κι εμείς εδώ στο athensmagazine.gr, ότι η στρατηγική της Ευρυδίκης και της Λάουρας είναι 100% να αποκτήσουν κολεγιές με την ομάδα των Μαχητών. Ήδη η κλίκα που έχει φτιαχτεί και θα το δείτε στα επόμενα επεισόδια πως θα επιβεβαιωθούμε, είναι η κλίκα μισθοφόρου, Λάουρας, Ευρυδίκης.

Σε αυτή την κλίκα θα εντάξουν τη Σάρα και την Ελισάβετ. Αυτή θα είναι μια ισχυρή ομάδα πέντε ανθρώπων και με αυτό τον τρόπο θα αντικατασταθεί η κλίκα Χανταμπάκη, Χούτου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share