Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραβάνε χειρόφρενο την Πρωτομαγιά! Ποιο ΜΜΜ δεν θα κινηθεί λόγω 24ωρης απεργίας;

26 Απριλίου 2017 19:31
Τραβάνε χειρόφρενο την Πρωτομαγιά! Ποιο ΜΜΜ δεν θα κινηθεί λόγω 24ωρης απεργίας;

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρόλεϊ τη Δευτέρα 1η Μαΐου, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Ένωση των Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Την ίδια μέρα τα λεωφορεία θα κινηθούν από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμορία ανηλίκων επιχειρεί να ληστέψει ηλικιωμένο σε ΑΤΜ! Αυτό που ακολουθεί όμως δεν το περιμένει κανείς! (video)

Συγκεκριμένα, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς και εξήγγειλε 24ωρη απεργία, ενώ το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ αποφάσισε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της ματσέτας! Ποιος την πήρε - Τι θα δούμε σήμερα! (Video)

Παράλληλα, τη Δευτέρα 1η Μαΐου δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην Εργατική Πρωτομαγιά.

Η Ομοσπονδία έχει αναγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 και λήξη την 24.00 ώρα, της ίδιας ημέρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share