Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συμβαίνει τώρα: Απίστευτος πανικός στον Ηλεκτρικό!

22 Απριλίου 2017 19:02
Συμβαίνει τώρα: Απίστευτος πανικός στον Ηλεκτρικό!

Απίστευτος χαμός πριν λίγη ώρα στον Ηλεκτρικό της Αθήνας, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διαδραματίστηκε ένα πρωτοφανές επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, δύο επιβάτες του συρμού με κατεύθυνση προς Πειραιά, τσακώθηκαν άσχημα με αφορμή την... άσχημη οσμή του ενός από τους δύο και αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν στα χέρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σοκαριστική σύμπτωση που ενώνει τις τελευταίες δουλειές του Ψάλτη και του Σωτήρη Μουστάκα!

Πιο αναλυτικά, περίπου στο ύψος της Βικτώριας, μία παρέα τριών νεαρών επιβιβάστηκε στον συρμό που είχε εκείνη την ώρα αρκετό κόσμο εντός και κλειστά τα παράθυρα, με αποτέλεσμα η κακοσμία να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ένας μεσήλικας τότε, έκανε παρατήρηση στον έναν από τους τρεις της παρέας να κάνει λίγο πιο πέρα, καθώς όπως χαρακτηριστικά του είπε "δεν μπορώ να αντέξω τη μυρωδιά σου".

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο νεαρός αντέδρασε αυτόματα, ρωτώντας τον μεσήλικα επί λέξει: "Εννοείς ότι βρωμάω;".

Η απάντηση του άνδρα ήταν αυτόματη και αφοπλιστική: "Ναι βρωμάς, αφού δεν κάνεις μπάνιο"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόκλιση: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Πετρούνια! (video)

Αυτό που ακολούθησε ήταν μοιραίο. Οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια στο εν κινήσει τρένο, ενώ και οι άλλοι δύο νεαροί από την παρέα του πιτσιρικά μπήκαν στον καυγά -ευτυχώς για να χωρίσουν τους δύο άντρες!

Στην επόμενη στάση, η παρέα του νεαρού και ο νεαρός κατέβηκαν από τον συρμό, αφού πρώτα είχαν τραυματίσει αρκετά τον άτυχο άνδρα που πλήρωσε την ευαίσθητη οσμή του...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share