Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η τελευταία πράξη του δράματος: Κηδεύονται σήμερα και αύριο οι στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν από την πτώση του ελικοπτέρου!

20 Απριλίου 2017 08:29
Η τελευταία πράξη του δράματος: Κηδεύονται σήμερα και αύριο οι στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν από την πτώση του ελικοπτέρου!

Οι εξόδιοι ακολουθίες για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που έχασαν την ζωή τους από την πτώση του ελικοπτέρου στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας, θα τελεσθούν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20/04/2017 by MagicF’Ariel!

Η εξόδιος ακολουθία του υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο τροχαίο με την μοιραία Porsche που συγκλόνισε το Πανελλήνιο! Η απόφαση των γονέων του συνοδηγού

Η εξόδιος ακολουθία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου(ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη των «Μαχητών» – Η συγκλονιστική αποχώρηση! Τι θα δούμε σήμερα (Βίντεο)

Η εξόδιος ακολουθία του ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα θα τελεσθεί σήμερα στις 12 το πρωί στη Λάρισα και η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί σήμερα στις 5:30 το απόγευμα, επίσης στη Λάρισα.

Πηγή: skai.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share