Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιπτάμενα... φέρετρα! Τα Χιούι έχουν αποσυρθεί από την δεκαετία του 80 και στην Ελλάδα τα χρησιμοποιούμε ακόμη! Καταγγελίες - φωτιά

19 Απριλίου 2017 13:19
Ιπτάμενα... φέρετρα! Τα Χιούι έχουν αποσυρθεί από την δεκαετία του 80 και στην Ελλάδα τα χρησιμοποιούμε ακόμη! Καταγγελίες - φωτιά

Μαύρη μέρα για την Πολεμική Αεροπορία αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα μετά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας.

Τέσσερα μέλη του πληρώματος είναι νεκρά ενώ ευτυχώς η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα είναι ελαφρώς τραυματισμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Σαραντάπορο! Τέσσερις νεκροί από πτώση ελικοπτέρου! Υπάρχει επιζών..

Το AthensMagazine.gr μιλώντας με γνώστες των στρατιωτικών ελικοπτέρων έκανε ρεπορτάζ και αυτά που θα σας μεταφέρουμε πραγματικά ανατριχιάζουν! Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας αποκάλυψαν, αυτά τα ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ και πριν μπεις μέσα πρέπει... απαραιτήτως να κάνεις και την διαθήκη σου!

Πρόκειται για εξοπλισμό που σταμάτησε να παράγεται την δεκαετία του 1980 ενώ είναι κοινό μυστικό στην Αεροπορία Στρατού ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τα γνήσια ανταλλακτικά και τα στελέχη τζογάρουν την ζωή τους για μισθούς πείνας σε κάθε πτήση. Η κυβέρνηση και ο υπουργός Αμύνης πρέπει να πάρει θέση άμεσα και όχι απλά να βγάλει πύρινους λόγους και ένα... τηλεγράφημα συλληπητηρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήπως το Survivor μας κάνει δυστυχισμένους ανθρώπους;

Το AthensMagazine.gr δεν σταματάει ποτέ το ρεπορτάζ. Θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος για να δικαιωθούν οι οικογένειες των παλικαριών και να μην χάσουν την ζωή τους άλλα παιδιά στα σαράβαλα της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share