Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτο: Αυτός είναι ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης που σκοτώθηκε από τη συντριβή του πολεμικού ελικοπτέρου! (photos)

19 Απριλίου 2017 12:24
Έκτακτο: Αυτός είναι ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης που σκοτώθηκε από τη συντριβή του πολεμικού ελικοπτέρου! (photos)

Ημέρα πένθους για τις Ένοπλες Δυνάμεις η 19η Απριλίου 2017. Στρατιωτικό ελικόπτερο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 07:50 το πρωί λίγο αφού είχε απογειωθεί από τη Λάρισα με προορισμό την Κοζάνη, συνετρίβη στην περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.

Λίγη ώρα αφού εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του κοντά στην εθνική οδό Κοζάνης – Λάρισας, το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι ανασύρθηκαν νεκροί οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες, ενώ τραυματισμένη είναι μια γυναίκα αρχιλοχίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήπως το Survivor μας κάνει δυστυχισμένους ανθρώπους;

Νεκροί είναι ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης Τεθωρακισμένων Θωμάς Αδάμου, ο Ταγματάρχης Αεροπορίας Στρατού Δημοσθένης Γούλας και ο Υπολοχαγός Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνος Χατζής. Τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου εντοπίστηκε η αρχιλοχίας Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα. Μεταφέρεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Σαραντάπορο! Τέσσερις νεκροί από πτώση ελικοπτέρου! Υπάρχει επιζών..

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share