Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ραγδαία εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Η εξομολόγηση της νταντάς που σοκάρει - "Ο πατέρας της την έψαχνε ακόμα και κάτω από..."

18 Απριλίου 2017 15:30
Ραγδαία εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Η εξομολόγηση της νταντάς που σοκάρει -

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007, δίνει μία νταντά που πρόσεχε το μικρό κοριτσάκι στο θέρετρο της Πορτογαλίας, όπου παραθέριζε με την οικογένεια της.

Δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, η πρώην νταντά έσπασε τη σιωπή της και περιέγραψε την εικόνα των γονιών του κοριτσιού τη νύχτα της εξαφάνισης του.
Η γυναίκα, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε ότι οι γονείς της μικρής Μαντλίν ήταν συντετριμμένοι και ότι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τη βρουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα ποτά που θα σου κάψουν το λίπος ενώ κοιμάσαι!

«Η μητέρα της Μαντλίν ήταν σε τραγική κατάσταση, έκλαιγε διαρκώς και ο πατέρας της την έψαχνε παντού ακόμα και κάτω από σταθμευμένα οχήματα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά θυμάμαι από αυτόν, να ψάχνει κάτω από τα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να το ξεχάσω» είπε η γυναίκα στη Mirror.

Η πρώην νταντά δήλωσε ότι το θέρετρο στο οποίο διέμεναν οι ΜακΚέιν, θεωρούνταν ανασφαλές για τις νταντάδες εκείνη την περίοδο καθώς το προσωπικό τις προειδοποιούσε να μην βγαίνουν μόνες τους έξω και πρόσθεσε ότι ένα κοριτσάκι είχε δεχθεί επίθεση στην περιοχή ένα χρόνο πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Η γυναίκα σημείωσε ότι η τοπική αστυνομία έκανε 90 λεπτά για να φτάσει στο σημείο και πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι γονείς της Μαντλίν αρχικά είχαν θεωρηθεί ύποπτοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share