Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Πουλάνε "θάνατο" μέρα - μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας: Σκληρές φωτογραφίες έξω από τη Νομική! (photos)

11 Απριλίου 2017 14:32
Πουλάνε

Οδός Μασσαλίας, Σάββατο μεσημέρι.

Ένας πεζόδρομος στο κέντρο της Αθήνας, ελάχιστα μέτρα από το Κολωνάκι, ανάμεσα στην πόρτα της Νομικής και του πνευματικού Κέντρου του δήμου.Η εικόνα, δυστυχώς, πλέον γνώριμη.

Τα τελευταία χρόνια το «Πάρκο Ελλήνων Λογοτεχνών», όπως ονομάζεται, έχει μετατραπεί σ' ένα από τα πιο γνωστά στέκια για διακινητές και χρήστες ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξυρίζετε την ευαίσθητη περιοχή σας...

Στο συγκεκριμένο σημείο αρχικά, έβρισκαν καταφύγιο άστεγοι και τοξικομανείς που χρησιμοποιούσαν τα παγκάκια του πάρκου για να ξαπλώσουν.

Σήμερα, ο λευκός θάνατος κυριαρχεί! Άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άνδρες, συνήθως εξαθλιωμένοι από την εξάρτησή τους, χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνουν την δόση τους μπροστά στα μάτια των περαστικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέμισε ένα μπουκάλι σπρέι με οινόπνευμα και ψέκασε το κρεβάτι της! Μόλις μάθετε το γιατί, θα το κάνετε κι εσείς ! (photos+video)

Ο διακινητής, συνήθως από κάποια αφρικανική χώρα, διακριτικά, προμηθεύει τους τοξικομανείς με την δόση τους. Στην συνέχεια, δυο – δυο άτομα, αλλά κάποιοι και μόνοι τους, καρφώνουν τη σύριγγα στο σώμα τους, χωρίς να δείχνουν να τους ενδιαφέρει ο κόσμος που περνά από δίπλα τους.

Το ζήτημα έχει τεθεί προς συζήτηση αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, η εικόνα όμως παραμένει η ίδια. Διακινητές ανενόχλητοι σκορπούν τον θάνατο και άνθρωποι εξαρτημένοι, χωρίς βοήθεια, αναζητούν και παίρνουν την δόση τους.Το θέμα μάλιστα τέθηκε πρόσφατα και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας με τον κ. Καμίνη, για ακόμη μια φορά να τονίζει την ανεπάρκεια αντιμετώπισης του προβλήματος από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: Protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share