Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η 20χρονη φοιτήτρια που πέθανε μετά από το φαγητό - Έπεσε κάτω κι άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα! (photos)

4 Απριλίου 2017 19:02
Αυτή είναι η 20χρονη φοιτήτρια που πέθανε μετά από το φαγητό - Έπεσε κάτω κι άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα! (photos)

Η 20χρονη Κέιτλιν Νέλσον έχασε τη ζωή της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μετά από διαγωνισμό φαγητού με τηγανίτες στο Πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Ο διαγωνισμός συνδέεται με τον ελληνικό τρόπο ζωής. Η κοπέλα είχε φάει 4 με 5 τηγανίτες, το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, όταν έπεσε ξαφνικά κάτω κι άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα.

Δυο φοιτητές νοσηλευτικής έτυχε να βρίσκονται στο σημείο και, αμέσως, της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα έφτασαν στο χώρο οι αστυνομικές δυνάμεις και διασώστε

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Την Κυριακή, όμως, άφησε την τελευταία της πνοή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό του Πάσχα: «Μεγάλη εβδομάδα με...»

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Μπομπ Καλαμάρας, δήλωσε ότι η Νέλσον είχε διάφορες τροφικές αλλεργίες, καμία, όμως, δεν φαίνεται να είναι υπεύθυνη για τον ξαφνικό θάνατό της. «Είναι ένα τραγικό συμβάν, που άρχισε σαν μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Είναι απλά ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε

Η Κέιτλιν σπούδαζε κοινωνική λειτουργός και ήταν η Αντιπρόεδρος της αδερφότητας ΚΔ του Πανεπιστημίου που φοιτούσε. Χιλιάδες άνθρωποι, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Πανεπιστημίου το βράδυ της Κυριακής, κρατώντας αναμμένα κεριά, για να μοιραστούν τη βαθιά τους θλίψη και να τιμήσουν τη μνήμη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: «Κολλημένη» στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά! Γιατί δεν έχει επιστρέψει Ελλάδα; Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του κοριτσιού, Τζέιμς Νέλσον, ήταν αξιωματικός του Λιμενικού της Νέας Υόρκης, που σκοτώθηκε στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στο Μανχάταν. Ήταν 40 ετών τότε και, στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει κάποιους ανθρώπους στον 27ο όροφο του ενός πύργου, βρήκε τραγικό θάνατο. Είχε προηγηθεί η προσπάθειά του να σώσει εργάτες στο World Trade Center το 1993, όταν το κτήριο τυλίχθηκε στις φλόγες, παρά το σοβαρό του άσθμα. Ήταν, δηλαδή, ένας ήρωας, που καμάρωνε τις κόρες του, την Κέιτλιν και τη μεγαλύτερη αδερφή της, Αν.

Οι δυο αδερφές, μάλιστα, αγαπούσαν τον εθελοντισμό και ήταν ενεργά μέλη σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η σελίδα του Πανεπιστημίου στο Facebook γέμισε με μηνύματα σπουδαστών, καθηγητών αλλά και φίλων, που αγαπούσαν πολύ την Κέιτλιν, ενώ οι σημαίες στην Πανεπιστημιούπολη έπλεαν μεσίστιες χθες, Δευτέρα, προς τιμήν της.

Πηγή: Star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share