Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Μια Lamborghini το νέο «όπλο» της ιταλικής τροχαίας κατά των «μανιακών της ταχύτητας» (video)

31 Μαρτίου 2017 13:54
Μια Lamborghini το νέο «όπλο» της ιταλικής τροχαίας κατά των «μανιακών της ταχύτητας» (video)

Οι «γκαζιάρηδες» στους ιταλικούς αυτοκινητόδρομους θα το σκέφτονται πλέον δυο φορές πριν τολμήσουν να πατήσουν γκάζι για να ξεφύγουν απ’ τα περιπολικά της Τροχαίας.

Το σώμα παρουσίασε το νέο απόκτημά του, μια απαστράπτουσα Lamborghini Huracan.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (31/03 - 02/04)

Με τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα στα 3,2 δευτερόλεπτο το τελευταίο μοντέλο της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι η δεύτερη Lamborghini που παραλαμβάνουν οι φύλακες της ασφάλειας των δρόμων της χώρας.

Η πρώτη, μια Gallardo του 2009, χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη μανιακών της ταχύτητας, τη μεταφορά οργάνων προς μεταμόσχευση και μονάδων αίματος σε σημεία τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και για τις δημόσιες σχέσεις της ιταλικής Τροχαίας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο Γιώργος Φάκος! Σπαραγμός στο facebook για τον δάσκαλο από την Πάτρα! (photo+video)

«Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την αστυνομία και που είμαστε σε θέση να συνεισφέρουμε στο να φέρουμε πιο κοντά στο λαό τις δυνάμεις του νόμου και της τάξης», είπε το αφεντικό της Lamborghini, Στέφανο Ντομενικάλι καθώς παρέδιδε τα κλειδιά του νέου αυτοκινήτου στον υπουργό Εσωτερικών Μάριο Μινίτι.

Η Gallardo θα αποσυρθεί στο μουσείο οχημάτων της αστυνομίας στη Ρώμη. 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share