Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Θρίλερ με μαθητική εκδρομή στην Αθήνα! Στο νοσοκομείο μαθητές σε κατάσταση μέθης

31 Μαρτίου 2017 11:57
Θρίλερ με μαθητική εκδρομή στην Αθήνα! Στο νοσοκομείο μαθητές σε κατάσταση μέθης

Σε νοσοκομείο της Αθήνας κατέληξαν δύο ανήλικοι μαθητές από την Κρήτη που είχαν βρεθεί στην πρωτεύουσα στο πλαίσιο τριήμερης εκδρομής.

Σύμφωνα με τον κρητικό ραδιοσταθμό 9,84 η Γ' τάξη του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου βρίσκονταν στην Αθήνα στο πλαίσιο τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής και συνοδεύονταν από τέσσερεις καθηγητές τους και ένα γιατρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Έκλεισαν μεγάλη λεωφόρο στο κέντρο της Αθήνας! Ουρές χιλιομέτρων

​Τα παιδιά, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, παρακολούθησαν θεατρική παράσταση και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους, έχοντας όμως φροντίσει να εξασφαλίσουν ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού.

Το μπουκάλι καταναλώθηκε από τους ανήλικους, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να καταρρεύσουν και να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Κατά πληροφορίες πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημα, η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης και ο προϊστάμενος της μιλούσε για τέσσερεις μαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Αμαλιάδα: Έγκυος νεαρή κοπέλα, περιμένει το παιδί του... θείου της!

Οπως κατήγγειλε στο Ράδιο 9,84 ο πατέρας μαθήτριας ο Μ.Μ κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατρός του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ επικοινώνησε μαζί του ενημερώνοντας τον, ότι η κόρη του εισήχθη στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της μαθήτριας λέει επίσης φοβισμένος κι εξοργισμένος ότι κινεί και νομικές διαδικασίες σε βάρος των συνοδών, διερωτώμενος πως άφησαν χωρίς εποπτεία τους μαθητές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share